📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łezka się w oku kręci, że na zachodzie przynajmniej Ameryka budzi się z lewackiego koszmaru.
I bardzo kurwa dobrze
Abraxus napisał/a:
Tam pierdolisz. Wszystko co lewe to złe. Lewe pieniądze - kradzione pieniądze, lewy układ- przekręt, nie witasz się lewą ręką, tylko prawą.Prawacka definicja słowa lewak - antonim słowa bliźni (swój)
I lewacka definicja słowa prawak - antonim słowa bliźni (swój) - manipulancie.
szpajder napisał/a:
Tam pierdolisz. Wszystko co lewe to złe. Lewe pieniądze - kradzione pieniądze, lewy układ- przekręt, nie witasz się lewą ręką, tylko prawą.
I lewacka definicja słowa prawak - antonim słowa bliźni (swój) - manipulancie.
Jestem leworęczny. Powiedz mi prosto w twarz, ze jestem zjebany bo jestem mańkutem to nie obronisz się przed lewym sierpowym. Nikt jeszcze się nie obronił.
Śmierdzące lewactwo nie jest w stanie zaakceptować wzorców z Cywilizacji Łacińskiej, ale nawet w niższej islamskiej, prawa ręka służy do jedzenia, witania się etc., lewa natomiast ...głównie do wycierania dupy. I to bez względu na to czy ktoś jest mańkutem czy nie.
@Argeusz, bo na nikogo w życiu nie podniosłeś ręki. Ale to dobrze.
Co do filmu, to piękne akcje z całego świata, nie tylko US&A. Radzą sobie.
Co do filmu, to piękne akcje z całego świata, nie tylko US&A. Radzą sobie.
Argeusz napisał/a:
Chodź powiem ci prosto w twarz... Witasz się lewą ręką? Wszystko bierzesz tak dosłownie mańkucie?Jestem leworęczny. Powiedz mi prosto w twarz, ze jestem zjebany bo jestem mańkutem to nie obronisz się przed lewym sierpowym. Nikt jeszcze się nie obronił.
Może i się nie pierdoli... Ale to są pieszczoty, a powinien być wpierdol!
Obudźcie mnie, kiedy znowu psychicznych ludzi będzie się uświadamiać, że są chorzy i leczyć z tych chorób, albo izolować. Póki co, to wydziela im się strefy nietykalności, w których stan choroby im się pogłębia i kończy się to właśnie takimi rozróbami na ulicach... smutne.
Najlepszy motyw 3:50 jak pierwszy rządek antifrajerów leży okładana pałami a Ci z tyłu posrani chuja robią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów