Baltimore, Maryland — 24 maja 2024 r. funkcjonariusze policji patrolowali obszar 3400 S. Hanover Street, kiedy zidentyfikowali interesującą osobę i podeszli do mężczyzny, aby zadać kilka pytań.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Baltimore, Maryland — 24 maja 2024 r. funkcjonariusze policji patrolowali obszar 3400 S. Hanover Street, kiedy zidentyfikowali interesującą osobę i podeszli do mężczyzny, aby zadać kilka pytań.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bercisko napisał/a:
Musi poćwiczyć szybsze wyjmowanie gana z gaci jak rasowy gangsta. Teraz będzie pośmiewiskiem w jakimś małpim raju czy gdzie tam trafiają zwiewrzęta
Czarni nie mają dusz i są po prostu wypierdalani na śmietnik
Nie żal by mi było podatków na taką policję! Brawo!
Elegamcki durszlak
Xyz1939 napisał/a:
Skoncz pierdzielic, bo juz czytac nie idzie Twoich komentarzy. Na kazdy temat sie madrzysz
Tez mowie ze mu siadlo. Od tej gandzi sie taki zrobil. Kiedys byl spoko, teraz bredzi.
shoe5maker napisał/a:
Można marudzić na szybkość reakcji policmajstrów, ale akcja zakończona prawidłowo, czyli bez ofiar i rannych w ludziach.
Nieprawidłowo. Nie skuli go na koniec. Poważne zaniedbanie.
Mieli bardzo dużo szczęścia. W Glocku był mag na 32 szt. i prawdopodobnie był przerobiony na ogień ciągły.
Zrobił to tak szybko, że nikt nie widział.
Niemców powinni wysłać na Erasmusa do USA to by wiedzieli po co mają klamki przy pasie.
Zastanawia mnie czemu aż tylu murzynów żyje po to aby dostać kulkę od policjanta to jakaś nowa wiara u czarnych ? zginiesz od policjanta to masz 10 dziewic w niebie czy coś?
radek653 napisał/a:
A u nas jakby to zrobili...wywalenie że służby i więzienie do tego fala krytyki ze strony tych pojebanych patocelebrytow typu kurdej szatan
nie wiem czy jesteś na czasie, ale w USA lewactwo jest juz tak popularne ze bardzo czesto wyrzucają z pracy za odjebanie czy kontrolowanie czarnuchów, widać ze mało broadcastów ogladasz z udziałem czarnuchów czy księzniczek z usa, jak byś porównał ich do naszych lewaków ala biedroń czy żukowaska to byś uznał ze nasi są zdrowi psychicznie, wiesz co tam musi się dziać ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów