📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Fake. Amerykanie nie zrobiliby filmu o dobrych Rosjanach.
Przeróbka dobra, ale szkoda pchać się z hamerykańskim gównem do naszego kultowego serialu. Jest dobry bez tego.
0:29 głos Stathama rozpoznam wszędzie
- Jestem pies, nie świnia - zaszczekał.
Przeróbka całkiem niezła ale muszę przyznać że ta produkcja już tak przeniknęła do świadomości Polaków, że jedynie oryginał potrafi cieszyć w ten sposób. Najlepsze ostatnie słowa Janka- 1.55 hahaha
Najbardziej z tego traileru podoba mi się moment jak rozmawiają o plutonie! Zaplułem monitor!
Panowie ktoś wie co za czołg w 1:38 przebija się przez mur? Nie jest to is ani t-34 a na pewno nic niemieckiego.
Mimo całego propagandowego gówna, którego pełno w Czterech Pancernych - ten serial jest kultowy. Symbol mojego dzieciństwa, mimo, że wychowywałem się długo po powstaniu serialu. Dalej od czasu do czasu oglądam sobie przygody Rudego i robię to z taką samą frajdą, jakbym to robił dobre lata temu.
A czasami sobie nucę sobie pod nosem piosenki z serialu... bomba
A czasami sobie nucę sobie pod nosem piosenki z serialu... bomba
no w końcu doczekałem się na "deszcze niespokojne" na na końcu, piękna pieśń
Znając życie to połowe tekstów przerobią na swoją wersję i pod siebie i Hamerykańce wygrają tę wojnę! No i pewnie Janek (Janusz Gajos) i Gustlik (Franciszek Pieczka) będą krzyczeć do Niemców - Fuck of itp No i na czołgu nie będzie napis rudy tylko ginger Nasze dobre polskie kino wojenne chcą spierdolić!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów