Duży się zdziwił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Duży się zdziwił
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za skurwiałe amerykańskie pokolenie.
Szykuje się bójka, darcie modry: przywal mu książką, rozpierdol go.
Z dupy kopanie poza solówką.
Ameryka jest do utylizacji.
Dobrze tylko, że te ruskie śmiecie są jeszcze niżej w drabinie ewolucji.
Szykuje się bójka, darcie modry: przywal mu książką, rozpierdol go.
Z dupy kopanie poza solówką.
Ameryka jest do utylizacji.
Dobrze tylko, że te ruskie śmiecie są jeszcze niżej w drabinie ewolucji.
DarioLee napisał/a:
mały najebał wyższemu i upośledzonemu . świetny wyczyn
Duży przyjął od nagrywającego trzy papcie na ryj, poszła mu krew z nosa i stracił zapał do walki.
Za naszych czasów na poważnie biliśmy się tylko na torach za szkołą, żeby nauczyciele nie widzieli. Każdy już wiedział, że szykuje się walka na arenie czuliśmy się jak w gettcie. Na walki przychodziło pół szkoły. Kiedyś nawet wezwali policje. W szkole tylko przepychanki, bo inaczej szło się do dyrektora i wzywali rodziców. Wezwanie rodziców do szkoły kończyło się wpierdolem w domu. Tylko najsilniejsi w grupie byli w stanie oddać staremu, czyli głównie dzieciaki ze wsi, które siłę zdobyły przy pomaganiu rodzicom na roli.
Deklo napisał/a:
Za naszych czasów na poważnie biliśmy się tylko na torach za szkołą, żeby nauczyciele nie widzieli. Każdy już wiedział, że szykuje się walka na arenie czuliśmy się jak w gettcie. Na walki przychodziło pół szkoły. Kiedyś nawet wezwali policje. W szkole tylko przepychanki, bo inaczej szło się do dyrektora i wzywali rodziców. Wezwanie rodziców do szkoły kończyło się wpierdolem w domu. Tylko najsilniejsi w grupie byli w stanie oddać staremu, czyli głównie dzieciaki ze wsi, które siłę zdobyły siłę przy pomaganiu rodzicom na roli.
Ja jakbym na swojego ojca rękę podniósł by mnie z domu wypierdolil ładna patole tam mieliście za twoich czasów
No spoko, tylko kto zaczął, bo jeśli to mały nękał żyrafę, to nie za ciekawie...
Kolega powroci za jakis czas z automatem i wyjasni swoja frustracje w wiadomy sposob
To są jakieś jaja. Typ dwa razy większy, powinien móc to chucherko złapać za szmaty i podnieść w powietrze tak że małemu by klocek na podłogę wypadł z gaci jak by zaczął majtać nogami. Nie rozumiem tego kurwa.
szwarc_one napisał/a:
Ja jakbym na swojego ojca rękę podniósł by mnie z domu wypierdolil ładna patole tam mieliście za twoich czasów
Przecież to wiocha. Czego się spodziewać, jak typowy wsiok 30 sekund po tym jak na niego gospodarkę przepiszą wypierdala starych rodziców z domu do szopy bez ogrzewania. A urodzić się na wsi kobietą to jak w Chinach. Jesteś śmieciem, któremu nie należy się nic. Mają wypierdalać po 18 roku życia z domu, bo nawet w szopie nie ma dla nich miejsca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów