Małpa tłucze waginosceptyka. Bangor, Maine
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Małpa tłucze waginosceptyka. Bangor, Maine
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co tam sie odpierdala, gościa zabija a oni nic
35i napisał/a:
Z cyklu, ostatni dzień edukacji szkolnej.
Chyba kurwa dla tych nauczycieli.. Oni są pojebani, małpa poddusza typa że go dosłownie w powietrze podnosi a oni "Stop, Stop... Stop..." Każdy jeden powinien kurwa polecieć na zbity pysk a zwierzę do uśpienia skoro nie jest przystosowane do życia w społeczeństwie.
Jeżeli to to samo Bangor co wielokrotnie umieszczał w swoich książkach Stephen King to nic dziwnego
małpy pierdolone
Mam ambiwalentne odczucia. Jeden pedał a drugi małpa. W sumie to źle się stało, że przestali się napierdalać.
Naszedł mnie dziwny wewnętrzny spokój, że u nas taka akcja jest niemożliwa. Te 10 lat temu w moim technikum przy takiej akcji byśmy czarnucha chyba zajebali do spółki z nauczycielami
Chyba kurwa dla tych nauczycieli.. Oni są pojebani, małpa poddusza typa że go dosłownie w powietrze podnosi a oni "Stop, Stop... Stop..." Każdy jeden powinien kurwa polecieć na zbity pysk a zwierzę do uśpienia skoro nie jest przystosowane do życia w społeczeństwie.
Obudź się, nie widzisz w jakich spierdolonych czasach żyjemy? Nauczyciele boją się pierdnąć przy uczniach, żeby nie stracić roboty. Za czasów mojej edukacji czarnuch dostałby wpierdol od nauczycieli gdzieś w zaciszu gabinetu, a potem by przyjechała milicja i mu poprawiła lolą.
PiDżej napisał/a:
Jeżeli to to samo Bangor co wielokrotnie umieszczał w swoich książkach Stephen King to nic dziwnego
bo mieszka w tych okolicach a nie szczególnie złe miejsce
Do tego kurwa czarnego ścierwa to się powinno od razu strzelać a nie kurwa dyskutować z nimi
Odrazu czarny powinnie dostać w ryj bez ostrzeżenia od nauczyciela. To powinno być w ich konstytucji.
35i napisał/a:
Obudź się, nie widzisz w jakich spierdolonych czasach żyjemy? Nauczyciele boją się pierdnąć przy uczniach, żeby nie stracić roboty. Za czasów mojej edukacji czarnuch dostałby wpierdol od nauczycieli gdzieś w zaciszu gabinetu, a potem by przyjechała milicja i mu poprawiła lolą.
Dlatego nie dopuśćmy do tego samego w Polsce. Jebać wszelakie przejawy spierdolonego lewactwa. Zwierzęta trzyma się krótko na smyczy, a lewactwo/pedałów i inne dziwadełka należy wyśmiewać w przestrzeni publicznej.
Co te małpy takie zdziczałe ostatnio może to być w skutek mutacji małpiej grypy??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów