Fakt że ciota nawet nie próbuje się bronić.
Fakt że ciota nawet nie próbuje się bronić.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciota to jest ten co okłada typa który się nawet nie broni
Nie znam sytuacji więc nie oceniam. Kiedyś jeden leszcz mnie wyzywał więc kiedy były już oceny z zachowania wystawione na koniec roku to postanowiłem podejść i w końcu wyrównać rachunki. Skończyło się na kilku ciosach ode mnie. Myślałem, że on też będzie się bronił, ale okazało się że był mądry tylko w gębie.
Elo. Popieram przedmówców którzy mówią, że trzeba się postawić. Trzeba i chuj! Ja jestem rocznik 88'. Więc kiedy byłem w 4kl. Podstawowej były w szkole ostatnie siódme i ósme klasy. Było takich dwóch patusów, nie pamiętam czy w której 7 czy 8... Rożek i Kobiałko Tak czy siak starsi o te 3,4lata. I się kurwa uwzięli na mnie. Plucie, popychanki, liście przy moichch rówieśnikach. Nie miałem w zwyczaju się skarżyć.. zresztą to rok około 1999 więc poszli by do dyrektora czy pedagog na rozmowę a później pewnie jeszcze bardziej by cisnęli. Któregoś razu w szkolnym kiblu mnie przycieli jak butelki napelnialem woda. No to jeb, oblali mnie, dostałem z liścia i .... Coś we mnie pękło. Złapałem za butelkę pół litrowa, otwartą,napełnioną wodą, zajebałem najmocniej jak potrafiłem temu Rożkowi, drugiego cwela odepchnąłem na ścianę i uciekłem. xD. Coś tam pierdolili do mnie później ale już przestali się znęcać. Wygrałem z tymi kurwami!!
Rożek chuj, Kobiałko kurwa, cóż mogę więcej napisać
Ciota , to ten teacher w czerwonej koszulce - powinien go rzucić na glebę
Dokladnie, powinien sie cieszyc, ze i on nie dostal po mordzie
Tak po prawdzie ciota to pedzio, który pompuje cweli w pierdlu.
Też byś przestał okładać czarnego jakby się nie bronił?
Słabi giną. W życiu nie moźna być pizdą.
Co nie oznacza że taka patola powinna mieć miejsce...
Takich jak ten w niebieskim to żeśmy wyławiali z tłumu,a potem mieli przepierdolone , bo to są dopiero pizdy. Niektórzy to przypuszczam do dzisiaj chodzą nie podnosząc wzroku, cipy zajebane co się nad bezbronnymi znęcały. A minęło już że 20 lat
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów