Fakt że ciota nawet nie próbuje się bronić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Fakt że ciota nawet nie próbuje się bronić.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciota to jest ten co okłada typa który się nawet nie broni
Słabi giną. W życiu nie moźna być pizdą.
Co nie oznacza że taka patola powinna mieć miejsce...
Co nie oznacza że taka patola powinna mieć miejsce...
to nie jest tak do końca ,nie będę pisał które to lata byłem na kolonii w Jagniątkowie i byłem małolat i w grupie starszy ode mnie i wyrośnięty cały czas mnie gnębił . po pięciu dniach nie wytrzymałem i wykurwiłem mu blaszanym wiadrem w łep .I skończyło się na tym że mnie z kolonii odesłali do domu .
Prawdziwy bohater, pobił pewnie ze dwa razy słabszego chłopaczka i ura bura. Nie wiem który jest większą pizdą życiową
i tak zyskuje się mój szacunek pozdrawiam kolegę
brylant1412 napisał/a:
to nie jest tak do końca ,nie będę pisał które to lata byłem na kolonii w Jagniątkowie i byłem małolat i w grupie starszy ode mnie i wyrośnięty cały czas mnie gnębił . po pięciu dniach nie wytrzymałem i wykurwiłem mu blaszanym wiadrem w łep .I skończyło się na tym że mnie z kolonii odesłali do domu .
i tak zyskuje się mój szacunek pozdrawiam kolegę
To w chłopaku dojrzewa. Niedługo odjebie frajera i cała ta pedalską klasę z automatu.
Kiedyś/ niebawem ten atakujący niedorozwój obskoczy od losu za to zachowanie. Karma wraca w najmniej oczekiwanym momencie.
Potem dziwią się, że taki nastolatek przyjdzie do szkoły z automatem i zapierdoli losowo kilkanaście osób.
Takiego skurwysynka, klepiącego bez powodu, odjebałbym dla przykładu, widać, że nawet dorosły nie był w stanie go uspokoić.
Dzikie małpy zamyka się w klatkach.
Takiego skurwysynka, klepiącego bez powodu, odjebałbym dla przykładu, widać, że nawet dorosły nie był w stanie go uspokoić.
Dzikie małpy zamyka się w klatkach.
Kiedyś jak mnie gnębiono w szkole (miałem zakaz od ojca używania przemocy) podstawówka 6 klasa jakoś tak, typ zwyzywał mi Matke od kurwew szmat itp. wpadłem w furie i rozjebałem mu głowę o ścianę miał rozwalony łuk brwiowy , nos i zgubił dwa zęby. Wuefista powiedział ze będę bandyta w przyszłości i nic ze mnie nie wyrośnie (chuj mu w grób typ nie żyje bo go córka zajebała za molestowanie) . Dzisiaj ja mam żonę, dziecko i spoko firme. Typa co pobiłem siedzi w pace za handel i rozboje. Sprawa sie skończyła tak że dostałem naganę za obronę honoru rodziny i wydalenie ze szkoły, następnego dnia jak Matka przyszła z adwokatem do szkoły, zostałem przywrócony do szkoły a tamten typ został wydalony. Od tamtej pory nie miałem już żadnych problemów w szkole. Czasami życiowa pizda musi się postawić nie ma zmiłuj.
Pozdrawiam Ciule
Pozdrawiam Ciule
brylant1412 napisał/a:
Za to kocham ten skurwiały, opresyjny system - typ cię gnębił cały obóz - spoko. Na pewno ktoś to widział, ale miał to w dupie. Odszczeknąłeś się - Hurr, durr! Wykurwiaj do domu śmieciu, demoralizujesz nam tu dzieci...
Ciota , to ten teacher w czerwonej koszulce - powinien go rzucić na glebę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów