Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja wiem, zaraz zlecą się znawcy. "Że on to by takiemu zajebał i tyle".
Gówno byście zrobili. Najlepszą metodą na takich idiotów jest spokój i opanowanie.
Kurwa ten z czapką z daszkiem do tyłu to nauczyciel? A może rektor? Ameryka panie. Freedom kurwa jego mać pełną gębą i zatruwają dzieciom mózgi swoją ,, zajebistością,,
Bo to jest bracie szkoła życia.
Szacun dla nauczyciela, że opanował gnojka.
Ja wiem, zaraz zlecą się znawcy. "Że on to by takiemu zaj***ł i tyle".
Gówno byście zrobili. Najlepszą metodą na takich idiotów jest spokój i opanowanie.
A chuja... Dam sobie łapę uciąć, że pajac gnębił tego suchoklatesa bo inaczej być nie mogło i zgadnij co? SIE KURWA PRZEJECHAŁ... Nie popieram latania z kosą, ale ostatnio mialem okazje ogladac tv gdzie matki plakaly jak ich synalek jeden z drugim dostawal po mordzie w ośrodku dla trudnej młodzieży... ZApytasz co to ma wspolnego? Otóż skurwysyny dostaly sie tam za pobicia, kradzieze, pastwienie sie nad slabszymi i jak sie role odwrocily to rura zmiekła... Tutaj mam nadzieje, ze bylo dokladnie tak samo i edukacja szybciej trafiła do pajaca... Szkoda, ze mu mordy nie poznaczył
A chuja... Dam sobie łapę uciąć, że pajac gnębił tego suchoklatesa bo inaczej być nie mogło i zgadnij co? SIE KURWA PRZEJECHAŁ... Nie popieram latania z kosą, ale ostatnio mialem okazje ogladac tv gdzie matki plakaly jak ich synalek jeden z drugim dostawal po mordzie w ośrodku dla trudnej młodzieży... ZApytasz co to ma wspolnego? Otóż skurwysyny dostaly sie tam za pobicia, kradzieze, pastwienie sie nad slabszymi i jak sie role odwrocily to rura zmiekła... Tutaj mam nadzieje, ze bylo dokladnie tak samo i edukacja szybciej trafiła do pajaca... Szkoda, ze mu mordy nie poznaczył
tez kiedys zbierzesz sie na odwage? czy pizda do samego konca?
....Teraz podajcie sobie ręce i wracać do klasy.
A ty wytrzyj jakoś tą krew i przyjdź jutro z rodzicami.
Ale trzeba być kurwą żeby ze sprzetem wyskakiwać...
Może ma babcię w KRK i odwiedza ja co wakacje w kraju przodków?
tez kiedys zbierzesz sie na odwage? czy p*zda do samego konca?
Takich pizd jak ty przerobilem juz w swoim zyciu dlatego otwieraj morde do jakies czarnej paly kocmoluchu... Pierdolone gówniaki maja weekend i rodzice pewnie leza nawaleni w jakiejs oborze zamiast ukladac robaka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów