📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Identyfikuje się jako wysportowana kobieta i ma prawo jechać na hulajnodze, a hulajnoga ma obowiązek się nie przewracać!
Ja też chciałbym się pośmiać z tej kobiety. Niestety nie mogę, bo jestem Polakiem. Świadomość, że ona zarabia więcej niż analogiczny dzban z Polski psuje całą zabawę
Po prostu przekroczyła DMC hulajnogi. Musiała by jechać na czterech równocześnie, żeby dały radę.
Zajebiste miejsce na doskonalenie sztuki jazdy wybrała.
to właśnie przez takich spasionych skurczybyków świat schodzi na psy, i zaczyna się co raz większe koło robić, kiedyś dzieciak gruby to był chory, bo wrócił ze szkoły plecak w kont albo zrobił lekcję i poszedł na dwór, grał w piłkę jeździł na rowerze czy hulajnodze, a teraz niby w piłkę grają ale na konsoli, wszystko co wymagało pracy mięśni teraz robią na aku, upośledzone ruchowo społeczeństwo rośnie, tylko ci od suplementów ręce zacierają
No u nas już tak samo po ulicach popierdalają na tych hulajnogach.
@ Hrabia Drapula
Najpierw spróbuj pojeździć na takiej hulajnodze przez powiedzmy 30min np. do pracy, a poźniej pierdol smuty o mięśniach bo ja dojeżdzałem do roboty na rowerze tak jak i na elektrycznej hulajnodze i jednak po tym drugim czuje się podobne jak nie wieksze zmeczenie bo czaj że podczas stania przez 30min i takowej jeździe mięśnie ciągle pracują by utrzymac równowagę/kurczowe trzymanie kierownicy też napina mięśnie...
Najpierw spróbuj pojeździć na takiej hulajnodze przez powiedzmy 30min np. do pracy, a poźniej pierdol smuty o mięśniach bo ja dojeżdzałem do roboty na rowerze tak jak i na elektrycznej hulajnodze i jednak po tym drugim czuje się podobne jak nie wieksze zmeczenie bo czaj że podczas stania przez 30min i takowej jeździe mięśnie ciągle pracują by utrzymac równowagę/kurczowe trzymanie kierownicy też napina mięśnie...
Dzban? Ile masz lat? 15? Jesteś trendy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów