zdjecie wywolalo sporo skandalow:D gosciu zamiast ratowac ofiare ktora psychol wrzucil pod pociag zrobil kilkanascie zdjec przed smiercia...
zdjecie wywolalo sporo skandalow:D gosciu zamiast ratowac ofiare ktora psychol wrzucil pod pociag zrobil kilkanascie zdjec przed smiercia...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdyby był obowiązek ratowania każdego idioty, co byśmy innego (poza tym) robili?
art. 162
§ 1. Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Jest taki obowiązek idioto!
art. 162
§ 1. Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Jest taki obowiązek idioto!
Mógł w strachu i mnie wciągnąć pod to metro, a więc ratując go moje życie było by narażone...
...idioto
Dla tego też jeśli nie umiesz pływać (albo nawet nie czujesz się na siłach czy cokolwiek), nie musisz ratować topielca bo sam możesz się utopić. Jeśli przed tobą stracił tętno zapluty krwią ćpun, nie musisz mu robić reanimacji usta-usta, bo możesz się czymś zakazić.
Lepiej mieć jednego trupa niż dwa. Smutne ale prawdziwe
Sporo skandalów? Jak już to sporo kontrowersji. Skandal wywołał jeden.
jeśli nadjeżdżało to metro/pociąg na stację (na której się zatrzymywał) to nie łatwiej po prostu spierdalać w przeciwnym kierunku? w str. tunelu????
Sporo skandalów? Jak już to sporo kontrowersji. Skandal wywołał jeden.
jak dla mnie sporo:
1. facet przejechany przez metro
2. fotograf nie pomaga
3. koles zarabia na smierci.
4. murzyn przejechal bialego
Dzięki nagraniom z monitoringu policja zatrzymała już mężczyznę podejrzanego o zepchnięcie 58-latka na tory metra. Mężczyzna został już przesłuchany, ale nie podstawiono mu jeszcze oficjalnych zarzutów.
Piwko za info. Dzięki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów