Nie wiem dlaczego, ale przyznaję, amerykanie są wyjątkowo kreatywni w kwestii kastracji. A sądząc po montażu stwierdzam niedoj🤬ie mózgowe.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Opis gorszy od filmiku, wyp🤬alaj.
Może dlatego, że po tylu latach od wojny nadal nie ma zrozumienia między byłymi nazistami i żydami którzy fascynują się sobą nawzajem w tym pięknym amerykańskim śnie bez korzeni i tradycji.
Nazi żydzi i ortodoksyjni naziści walczą z sobą -samym
35i
2021-07-18, 9:37
RYHOO napisał/a:
Może dlatego, że po tylu latach od wojny nadal nie ma zrozumienia między byłymi nazistami i żydami którzy fascynują się sobą nawzajem w tym pięknym amerykańskim śnie bez korzeni i tradycji.
Nazi żydzi i ortodoksyjni naziści walczą z sobą -samym
Na szczęście masz autorytety i przykłady jak żyć po naszej wschodniej granicy.
Jeden debil nagrał to gówno a drugi debil tu wstawił
Swoją drogą to prawie zawsze biali mają jakieś upodobania do nap🤬lania się po torbie, chyba nie widziałem filmiku gdzie dindu przyjmuje na wór kokosa z 5 metrów itp. a jeśli są takie przypadki to wyjątek
prawie jak pływanie synchroniczne
Jeden stary dureń nie oglądał Jackass i od razu obraża
Jestem z Polski i widocznie nie rozumiem sp🤬olonego poczucia humoru hamburgerów.
Jakby tak stanąć w rozkroku w odpowiednio mocnych jeansach, można by je naprężyć do takiego stopnia, aby stanowiły tarczę dla jajec, nie raz udało mi się tak uniknąć tragedii.
U nich to chyba porównywalny żart do naszego chłopa przebranego za babę
Może lubią jak ich w kule biją. Każdy ma jakiś fetysz.