Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie potrafisz docenić czegokolwiek tylko popisy i takie tam to masz. A wystarczyło jechać przepisowo, grzecznie chodzić do pracy i jeść śniadanie. To proszę masz „twardzielu”
Miód na moje oczy.
Nie potrafisz docenić czegokolwiek tylko popisy i takie tam to masz. A wystarczyło jechać przepisowo, grzecznie chodzić do pracy i jeść śniadanie. To proszę masz „twardzielu”
Nie zesraj się, to nie koniec świata, a ty wracaj do pracy, przepisów i śniadania.
Amerykański król szos ..
Mam dla ciebie zła wiadomość- a właściwie dwie.
Pierwsza: to niej jest krół szos- to jest samochód do wyścigów na 1/4 mili. Tylne koło jest wielkości koła od Jelcza. Na tych gumach da się zrobić na normalnej drodze może ze 100km. Warstwa gumy jest tak cienka, jak twoja wiedza o samochodach, czyli bliska Ziobrze, a do tego tak miękka, jak twoja faja na codzień
Druga- nie miej do mnie pretensji o tą miekką faję- ja tylko cytuję twoją kobitę
No i nie wiem, jakim cudem to auto znalazło się na ulicy- może szczyl zwędził auto ojcu, może jakiś Janusz pomyślał, że nie takie cuda się ujeżdżało, a tu zonk
Mam dla ciebie zła wiadomość- a właściwie dwie.
Pierwsza: to niej jest krół szos- to jest samochód do wyścigów na 1/4 mili. Tylne koło jest wielkości koła od Jelcza. Na tych gumach da się zrobić na normalnej drodze może ze 100km. Warstwa gumy jest tak cienka, jak twoja wiedza o samochodach, czyli bliska Ziobrze, a do tego tak miękka, jak twoja faja na codzień
Druga- nie miej do mnie pretensji o tą miekką faję- ja tylko cytuję twoją kobitę
No i nie wiem, jakim cudem to auto znalazło się na ulicy- może szczyl zwędził auto ojcu, może jakiś Janusz pomyślał, że nie takie cuda się ujeżdżało, a tu zonk
Faktycznie zgodnie z nickiem chuja wiesz.. Po pierwsze film jest na drodze więc opis "król szos ",chyba każdy widzi że to gówno jest przerabiane na wyścigi na ćwiartkę . Po drugie z tą wiedzą to totalnie nie trafiłeś . I po trzecie jak masz problem ze swoją fają to udaj się do urologa może coś zaradzi ..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów