Amerykański wipeout
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jajcarz z niego.
Takich ludzi potrzebujemy w tym rutynowym i nudnym jak pizda świecie. Piwo.
"(...) nie zdziwię się, jeśli to wszystko było nagrane..."
Wiesz, uważam że skoro oglądasz ten materiał to ktoś musiał to nagrać ale co ja tam wiem...
"(...) nie zdziwię się, jeśli to wszystko było nagrane..."
Wiesz, uważam że skoro oglądasz ten materiał to ktoś musiał to nagrać ale co ja tam wiem...
Wczoraj przy temacie o pokazującej cyce motocyklistce wołano, by zamieścić wersję bez cenzury. Dziś takich głosów nie ma. To jest dyskryminacja na tle płciowym
proszę zamieścić wersję bez cenzury
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów