Pan grubszy do piachu, strzelec w pierdlu
Pan grubszy do piachu, strzelec w pierdlu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak się gruby sapał z łapami to bardzo dobrze.
no właśnie, wątpie że samymi łapami ten szczypior by się obronił.
DO pierdla? Przecież bronił się przed agresorem.
I dlatego strzelił mu w plecy?
I dlatego strzelił mu w plecy?
Tu już będzie adwokacik przepłacony się tym zajmował. Można to serio różnie interpretować. Jebnie tekst, że jego klient mógł zauważyć u grubego coś co przypominało broń i bał się, że tamten jak już dostał ze 2-3 kulki wcześniej mógł po ucieczce wyciągnąć bo rękę jakoś do kieszeni wkładał czy coś. Prawnicy w usa sa BARDZO kreatywni.
Tu najpewniej będzie batalia o przekroczenie granic obrony koniecznej a nie o zabójstwo.
Tu już będzie adwokacik przepłacony się tym zajmował. Można to serio różnie interpretować. Jebnie tekst, że jego klient mógł zauważyć u grubego coś co przypominało broń i bał się, że tamten jak już dostał ze 2-3 kulki wcześniej mógł po ucieczce wyciągnąć bo rękę jakoś do kieszeni wkładał czy coś. Prawnicy w usa sa BARDZO kreatywni.
Tu najpewniej będzie batalia o przekroczenie granic obrony koniecznej a nie o zabójstwo.
Jakiś ty utalentowany. Do tego znawca prawa karnego w USA. Podziwiam.
Jakiś ty utalentowany. Do tego znawca prawa karnego w USA. Podziwiam.
Nie jestem ale mamy na sadolu pare osób z usa które wielokrotnie pisały tutaj o takich sytuacjach.
pomyślcie co by było w Polsce z takim dostęp do broni jak u nich. Kurwa jego mać
Byłoby zajebiście. Po pierwsze nie musielibyśmy się bać wojny a po drugie nie musielibyśmy się bać grupek kibiców w obcych miastach.
pomyślcie co by było w Polsce z takim dostęp do broni jak u nich. Kurwa jego mać
Wtedy nie tylko gangsterzy mieli by broń.
No kurwa oświeć mnie ekspercie....co by było?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów