normalka. mieszkam w uk i uzywam aktywnie badoo od jakis 6 lat. jakos tak na przelomie ostatnich 2 lat nie idzie kompletnie nikogo poznac. zaznaczasz sobie ze jest hetero i szukasz kobiety a wyskskuja ci same tranziole i degeneraci. rzygac sie chce do czego to doszlo masakra. czlowiek nie moze juz poznac kobiety, zakochac sie miec dzieci, zbudowac dom posadzic drzewo... jebal to pies. ha tfu
Próbowałeś wyjść z domu?
Życie to choroba, co najszybciej zabija.normalka. mieszkam w uk i uzywam aktywnie badoo od jakis 6 lat. jakos tak na przelomie ostatnich 2 lat nie idzie kompletnie nikogo poznac. zaznaczasz sobie ze jest hetero i szukasz kobiety a wyskskuja ci same tranziole i degeneraci. rzygac sie chce do czego to doszlo masakra. czlowiek nie moze juz poznac kobiety, zakochac sie miec dzieci, zbudowac dom posadzic drzewo... jebal to pies. ha tfu
Chcesz założyć normalna zdrową rodzinę .... Szukaj na Badoo ja pierodle
normalka. mieszkam w uk i uzywam aktywnie badoo od jakis 6 lat. jakos tak na przelomie ostatnich 2 lat nie idzie kompletnie nikogo poznac. zaznaczasz sobie ze jest hetero i szukasz kobiety a wyskskuja ci same tranziole i degeneraci. rzygac sie chce do czego to doszlo masakra. czlowiek nie moze juz poznac kobiety, zakochac sie miec dzieci, zbudowac dom posadzic drzewo... jebal to pies. ha tfu
Nie szybciej by ci było napisać "nie ma co zadupczyc" ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów