18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Amerykańskie murzynowo
phrontch • 2022-07-04, 20:18
Murzyństwo płynące z Nowego Jorku na Bahamy pobiło się z zazdrości. Poszło o seksualny trójkąt, motywem bijatyki była zazdrość

Zgłoś
Maniecky 2022-07-04, 20:41 1
Miejmy nadzieje ze to byla sciema z tym rejsem na Bahamamy i zaczeli wywozic to do Afryki, gdzie ich miejsce....wez kup sobie na starosc rejs z zona i znajdz sie posrod takich pawianow na srodku morza...
Zgłoś
Mzimu 2022-07-04, 21:12 4
same maciory, zeru szczupłych kobiet
Zgłoś
~Velture 2022-07-04, 22:27 5
Maniecky napisał/a:

Miejmy nadzieje ze to byla sciema z tym rejsem na Bahamamy i zaczeli wywozic to do Afryki, gdzie ich miejsce....wez kup sobie na starosc rejs z zona i znajdz sie posrod takich pawianow na srodku morza...

Póki siebie atakują wzajemnie to można traktować ich jako darmową atrakcję

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Igorek95 2022-07-05, 0:15
Poszło o kawałek arbuza, motywem był kolor skóry.

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Zarejestruj 2022-07-05, 8:36
Raczej ktoś wyjadł komuś frytkę z talerza i się zaczeło....
Zgłoś
saves 2022-07-05, 12:22
Czy to statek "Royal Caribbean BLM"?
Zgłoś
vivusanima 2022-07-05, 15:12 8
UWAGA
Gówno widać! nie oglądać!
Zgłoś
Janusz_k 2022-07-05, 15:31 1
vivusanima napisał/a:

UWAGA
Gówno widać! nie oglądać!

Dokładnie, nudne juz są te kawałki, do kosza z tym guanem.
Zgłoś
kwaite09 2022-07-05, 18:06 1
Ależ tam musi jebać.
Zgłoś
martils 2022-07-05, 18:51 1
god deeem fakyn śet bro
Zgłoś
perun14 2022-07-05, 21:11 1
Brzydzą mnie Ci ludzie.
Zgłoś
kocur 2022-07-05, 21:58
po co wrzucacie jak to tak drze morde i nic z tego nie wynika, lepsze byłyby nagrania z pacyfikacji tego czegoś
Zgłoś
Kidl3r 2022-07-06, 18:51 1
Czy jest wersja kolorowa...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-07-06, 19:18
Na statkach z Afryki pod pokładem był porządek. Jak nie to za burtę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów