Tylko pozazdrościć takich fur Fury od 0:15
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tylko pozazdrościć takich fur Fury od 0:15
u nas swego czasu, dzięki walizeczce, były nawet szroty zwane Aro
Ty mówisz o furach, a najciekawsze jest do 15 sek.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ci to się dopiero muszą wkurwiać, widząc to na co są wydawane ich pieniądze, bo nie ma tańszych aut które zrobią to samo.
Jak u mnie na osi, drzwi do piwnic się rozjebują, nie ma gdzie auta zaparkować, te poschnięte drzewa stwarzają stan zagrożenia... ale trzeba schody na klatce wykładziną obić.
Jak u mnie na osi, drzwi do piwnic się rozjebują, nie ma gdzie auta zaparkować, te poschnięte drzewa stwarzają stan zagrożenia... ale trzeba schody na klatce wykładziną obić.
Panie a komu to potrzebne ... Straż Miejska jest zbędnym wydatkiem dla miasta, nie mają żadnych praw poza wystawianiem mandatów więc po co to utrzymywać. U mnie w mieście (powiatowym) zlikwidowano straż miejską bo się tylko pałętali po ulicach bez wyższego celu i spokój jest w mieście taki sam jak za czasów ich bytowania.
Oni tam Skodami nie powinni jeździć...??
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów