Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak tylko komunikuję, że ten nius świeży raczej nie jest
News jest z 2017 roku, ale takich rzeczy w TVPiS, czy Wybiórczej nie uświadczysz
Jak się dobrze przyjżeć to widać że już w 3 sekundzie koła bolidu sa zablokowane. Kierowca próbował chamować .
Bez urazy, ale powinieneś się przyjrzeć słownikowi ortograficznemu...
Jak się dobrze przyjżeć to widać że już w 3 sekundzie koła bolidu sa zablokowane. Kierowca próbował chamować .
Anti-stall mu się włączył i już próbe hamowania mógł sobie na dobrą sprawe w dupe wsadzić. Nie rozumiem tylko jakim prawem ten mechanik sie znalazł na torze
Anti-stall mu się włączył i już próbe hamowania mógł sobie na dobrą sprawe w dupe wsadzić. Nie rozumiem tylko jakim prawem ten mechanik sie znalazł na torze
Walczył z chamstwem?
Ja pierdolę, to już moja ciężarówka ma dużo mniejszy promień skrętu. Serio. Ja bym na tym zakręcie pierdolnął obera* razem z naczepą. I to ma być królowa motorsportu i szczyt techniki, gdzie pracownicy NASA i innych agencji kosmicznych tylko siedzą i kiwają głową z niedowierzaniem?
* Zrobić obera to zrobić bardzo ciasny nawrót ciągnikiem siodłowym wraz z naczepą, i pojechać w przeciwnym kierunku z którego się nadjechało. Bez naczepy sam ciągnik siodłowy zachowuje się jak samochód osobowy typu Van, bus albo SUV, i do wykonania nawrotu można wykorzystać infrastrukturę miejską.
Kierowcy ciężarówek mają średnie IQ dużo mniejsze niż średnia społeczna. Kolejny doskonały przykład.
Kierowcy ciężarówek mają średnie IQ dużo mniejsze niż średnia społeczna. Kolejny doskonały przykład.
Nie zapomnij przy okazji zajechać komuś lewego pasa
Dla mnie jazda ciężarówką to okres przejściowy. Na kasie w markecie czy na pracy w magazynie też elita intelektualna nie siedzi, a w pracach typu budowlanka magazynier rozwoziciel pizzy itp pracuję jakieś 70% kraju. Chcę pojeździć 5 lat skończyć studia i spierdalać z tej pracy. Tak więc nie mierz innych swoją miarką.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów