Według opisu północna Afryka vs miejscowi.
😆
Patusiarnia jest mocna jak trzeba sie poklepać w lesie na ustawce albo zabrać dzieciom szaliki.
Muslim wyciągnie kałacha i po twoich kibolach zostanie gówniana kałuża.
Byle gruzini im wp🤬lają na ulicach
U nas też ortalionowi bojowicy podpalili pociąg j🤬a patodresiarnia.
Ale Polacy podpalili polski pociąg, to i tak zawsze jakiś plus
Ta muslim wyciągnie kałacha w Polsce. Polakowi jest ciężko zdobyć broń palną w Polsce ziomek, także nie wiem skąd ty sie urwałeś.
A jeżeli ci gruzini spuścili wp🤬l to ewidentnie za to że za bardzo p🤬dowato wyglądałeś na ulicy
W krajach pochodzenia tych wojowników z filmiku po dziś dzień pali się "czarownice" na ulicach. Jak nie wierzysz, przeszukaj sadola.
Może też wymień z pamięci kilku afrykańskich filozofów, naukowców, wynalazców?
Jeśli uważasz, że to jedno i to samo, to może zamień miejsce zamieszkania na rok, półtora. Najlepiej Kinszasa czy tam okolice. Jak chcesz się bawić w takie porównania, to może najpierw nabądź jakieś doświadczenie.
no ale z tym pociągiem to i tak patologia, przyznasz, czy nie?
Nie wiem czy wiesz, ale muslim nie zdobywa broni na drodze zezwolenia
Mi nikt wp🤬lu jeszcze nie spuścił, może wyglądam nie tak p🤬dowato.
No no , w internecie każdy jest gangsterem i pudzianowskim, także daruj se takie gadki koleżko
A gdzie ja tu coś o gansterce czy pudzianie? Po prostu nie uważam, że wyglądam p🤬dowato
No no
W krajach pochodzenia tych wojowników z filmiku po dziś dzień pali się "czarownice" na ulicach. Jak nie wierzysz, przeszukaj sadola.
Może też wymień z pamięci kilku afrykańskich filozofów, naukowców, wynalazców?
Z pamięci to Freddie Mercury wynalazca Queen, ew Jody Scheckter wynalazca mistrzostwa świata F1 w 1979 dla Ferrari.
Kurde, musisz mieć jakieś mega kompleksy. Serio, nie każdy to patyczak z gimbazy. Idź na pierwszą lepszą siłownię i popatrz na ludzi
Nie kontynuuję już wątku, bo szkoda życia Pozdro
Z pamięci to Freddie Mercury wynalazca Queen, ew Jody Scheckter wynalazca mistrzostwa świata F1 w 1979 dla Ferrari
nie zamierzam, zj🤬ych ludzi można spotkać w wielu Państwach i nie można wywyższać jedną patologie ponad drugą należy tępić je wszystkie.
I cz🤬chów i arabów i j🤬ych kacapów czy banderowców czy też naszych lokalnych p🤬lonych pato kiboli...
I innych wyżej nie wymienionych.
I nie można przytakiwać jednej grupie na korzyść drugiej, skoro oba środowiska to j🤬y odchyleńcy, genetycznie sp🤬olenizny.
Równie dobrze można leczyć alkoholika dragami, GZ już nie pije teraz ćpa i pije.