Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mister_Klex 2024-11-12, 21:40 1
BrianGriffin napisał/a:

😆
Patusiarnia jest mocna jak trzeba sie poklepać w lesie na ustawce albo zabrać dzieciom szaliki.
Muslim wyciągnie kałacha i po twoich kibolach zostanie gówniana kałuża.
Byle gruzini im wpierdalają na ulicach

Ta muslim wyciągnie kałacha w Polsce. Polakowi jest ciężko zdobyć broń palną w Polsce ziomek, także nie wiem skąd ty sie urwałeś.
A jeżeli ci gruzini spuścili wpierdol to ewidentnie za to że za bardzo pizdowato wyglądałeś na ulicy
Zgłoś
michu225 2024-11-12, 23:40
Quassar napisał/a:

U nas też ortalionowi bojowicy podpalili pociąg jebana patodresiarnia.

Ale Polacy podpalili polski pociąg, to i tak zawsze jakiś plus
Zgłoś
Quassar 2024-11-13, 9:27
michu225 napisał/a:

Ale Polacy podpalili polski pociąg, to i tak zawsze jakiś plus

Nie Polacy tylko jebana patologia... Polacy to z nimi muszą sie męczyć. .
Nie tylko w Polsce są kibole.
Zgłoś
BrianGriffin 2024-11-13, 12:22
Mister_Klex napisał/a:

Ta muslim wyciągnie kałacha w Polsce. Polakowi jest ciężko zdobyć broń palną w Polsce ziomek, także nie wiem skąd ty sie urwałeś.
A jeżeli ci gruzini spuścili wpierdol to ewidentnie za to że za bardzo pizdowato wyglądałeś na ulicy

Nie wiem czy wiesz, ale muslim nie zdobywa broni na drodze zezwolenia
Mi nikt wpierdolu jeszcze nie spuścił, może wyglądam nie tak pizdowato.
Zgłoś
Safko666 2024-11-13, 16:42
WKND napisał/a:

W krajach pochodzenia tych wojowników z filmiku po dziś dzień pali się "czarownice" na ulicach. Jak nie wierzysz, przeszukaj sadola.
Może też wymień z pamięci kilku afrykańskich filozofów, naukowców, wynalazców?
Jeśli uważasz, że to jedno i to samo, to może zamień miejsce zamieszkania na rok, półtora. Najlepiej Kinszasa czy tam okolice. Jak chcesz się bawić w takie porównania, to może najpierw nabądź jakieś doświadczenie.

no ale z tym pociągiem to i tak patologia, przyznasz, czy nie?
Zgłoś
WKND 2024-11-13, 18:10
Safko666 napisał/a:

no ale z tym pociągiem to i tak patologia, przyznasz, czy nie?

Oczywiście, że patola. Jednakże wolę mieć do czynienia z rodzimą patolą, zwalczać i tępić, niż mieć do czynienia z barbarzyńcami, których działań nijak nie pojmiesz, nie dogadasz, nie przewidzisz nawet co może im za chwilę odjebać. Innymi słowy, mamy własnych patusów, nie potrzeba nam do tego egzotycznych, z którymi nie znajdziesz żadnej płaszczyzny porozumienia, dopóki im czegoś nie oddasz. Tyczy się to tak Holandii, jak i Belgii, jak i Francji, jak i Szwecji i Niemiec ofc...no i niestety od jakiegoś czasu też Polski. Możesz nazwać mnie rasistą, ksenofobem, ale statystyki mowią swoje. Z tym, że jak mówią swoje, to też są rasistowskie i ksenofobiczne. To znamienne.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-13, 19:55
BrianGriffin napisał/a:

Nie wiem czy wiesz, ale muslim nie zdobywa broni na drodze zezwolenia
Mi nikt wpierdolu jeszcze nie spuścił, może wyglądam nie tak pizdowato.

No no , w internecie każdy jest gangsterem i pudzianowskim, także daruj se takie gadki koleżko
Zgłoś
BrianGriffin 2024-11-13, 20:49
Mister_Klex napisał/a:

No no , w internecie każdy jest gangsterem i pudzianowskim, także daruj se takie gadki koleżko

A gdzie ja tu coś o gansterce czy pudzianie? Po prostu nie uważam, że wyglądam pizdowato
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-13, 20:57
BrianGriffin napisał/a:

A gdzie ja tu coś o gansterce czy pudzianie? Po prostu nie uważam, że wyglądam pizdowato

No no
Zgłoś
BrianGriffin 2024-11-13, 21:02
Mister_Klex napisał/a:

No no

Kurde, musisz mieć jakieś mega kompleksy. Serio, nie każdy to patyczak z gimbazy. Idź na pierwszą lepszą siłownię i popatrz na ludzi

Nie kontynuuję już wątku, bo szkoda życia Pozdro
Zgłoś
rakaniczo 2024-11-13, 21:13
WKND napisał/a:

W krajach pochodzenia tych wojowników z filmiku po dziś dzień pali się "czarownice" na ulicach. Jak nie wierzysz, przeszukaj sadola.
Może też wymień z pamięci kilku afrykańskich filozofów, naukowców, wynalazców?

Z pamięci to Freddie Mercury wynalazca Queen, ew Jody Scheckter wynalazca mistrzostwa świata F1 w 1979 dla Ferrari.

Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-13, 21:47
BrianGriffin napisał/a:

Kurde, musisz mieć jakieś mega kompleksy. Serio, nie każdy to patyczak z gimbazy. Idź na pierwszą lepszą siłownię i popatrz na ludzi
Nie kontynuuję już wątku, bo szkoda życia Pozdro

Dobrze panie internetowy kozak, nie kontynuuj już wątku bo sie tylko kompromitujesz. PS spoko że sie przyznałeś że chodzisz na siłke patrzeć na ludzi, ciekawe ile razy cie już z nich wyjebali za ,,stalking''
Zgłoś
BrianGriffin 2024-11-13, 21:50
😆😆
Świeżak dołączył w tym roku do sadola i cwaniaka zgrywa
Zgłoś
WKND 2024-11-13, 22:32
rakaniczo napisał/a:

Z pamięci to Freddie Mercury wynalazca Queen, ew Jody Scheckter wynalazca mistrzostwa świata F1 w 1979 dla Ferrari

Czy Ty się dobrze czujesz? Twórczość muzyczną czy starty w F1 nazywasz "wynalazczością"?
O ile pamiętam twórczość Queen jednak wypłynęła z UK, a nie z Zanzibaru. Też pomijasz jeden ciekawy fakt....obaj panowie są (w przypadku Freddiego był) BIALI. I zapewne nie okładali kijami swoich ziomków za wyruchanie kury. Bo zapewne nie mieli takich ziomków z wioski. A wiesz czemu? Bo byli/są BIALI.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2024-11-14, 0:08
Quassar napisał/a:

nie zamierzam, zjebanych ludzi można spotkać w wielu Państwach i nie można wywyższać jedną patologie ponad drugą należy tępić je wszystkie.
I czarnuchów i arabów i jebanych kacapów czy banderowców czy też naszych lokalnych pierdolonych pato kiboli...
I innych wyżej nie wymienionych.
I nie można przytakiwać jednej grupie na korzyść drugiej, skoro oba środowiska to jebany odchyleńcy, genetycznie spierdolenizny.
Równie dobrze można leczyć alkoholika dragami, GZ już nie pije teraz ćpa i pije.

Coś nie tak w takim razie masz z percepcją jak Kiboli w PL porównujesz do akcji muzułmanów w Lewackiej Europie Zachodniej.
Sorry, ale ja nie słyszałem o zamachach terrorystycznych kibolskich, albo żeby rynki dużych miast miały takie specjalne słupki co wyjeżdżają ziemi i blokują wjazd przed muzułmańskimi kierowcami, którzy chcą staranować ludzi na Bożonarodzeniowych Jarmarkach. Nie widziałem takiej ilości ataków na tle rasowym jaką widzę codziennie wykonaniu czarnych na licznych filmach z USA....

....i już nie będę się rozpisywał, ALE NIE POWSTANIE TU ŻADNYCH 49 Centrów Integracji Migrantów. A obecna władza będzie rządzić maks do Maja 2025.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem