Wrodzony talent.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakoś da się do tego sfapać, tylko jeszcze nie wiem jak.
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Indie to są jednak zjebane na maxa, skąd u nich takie dziwolągi się biorą ? chyba z ruchania się nawzajem w obrębie jednej kasty czyli rodziny
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Riva napisał/a:
Indie to są jednak zjebane na maxa, skąd u nich takie dziwolągi się biorą ? chyba z ruchania się nawzajem w obrębie jednej kasty czyli rodziny
możliwe ale są w Indiach obszary silnie napromieniowane albo przynajmniej przekraczające normę. nikt nie wie dlaczego ale jeśli spojrzeć w ich wedy indyjskie to podobno w przeszłości bogowie toczyli tam jakąś wojnę i korzystali z broni jądrowej. huj wi ile w tym prawdy ale faktem jest, ze znaleziono ślady po wybuchach atomowych z przed tysięcy lat. polecam sobie wygooglować temat.
Na miejscu tego czegoś nagrywałbym filmiki, wrzucał do sieci jak u Wardęgi i zgarniał hajs za straszenie ludzi. Jakbym zobaczył coś takiego co biegnie na mnie w nocy i wrzeszczy coś po indyjsku to bym się chyba zesrał ze wzruszenia. Przynajmniej nikt nie miałby wątpliwości, że takie pranki sranki nie są ukartowane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów