18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
AgentGrzesiek 2013-08-31, 21:19
ech
naciąłem się
nie włączajcie to nie jest M.Kolanko
Zgłoś
MEC 2013-08-31, 21:22 2
człowieku - zajmij się jazdą na swoim skuterku, a nie komentuj czegoś, o czym nie masz pojęcia... czysta woda i oranżada... wiesz pałąku jeden co to jest tatar?
Zgłoś
mazuralf 2013-08-31, 21:23
Pamietacie kolesia z Yotuba " Damianero" albo jego alter kanał "filozofero" ? No właśnie. Ten głos mi je przypomniał... tak tak. nie musicie dziękować.
Zgłoś
porzuk 2013-08-31, 21:30 2
film opłacony przez sokołów, według nich właśnie tak ma wyglądać public relations ?
Zgłoś
Krzysu 2013-08-31, 21:40 1
@mazuralf Damianero to nie Burak, a Burak to nie Damianero.
Zgłoś
Bl3s 2013-08-31, 21:49 11
Tak się zastanawiam, Ci wszyscy którzy stają w obronie tego pajaca to jacyś debile i doskonały przykład tzw. dorosłych dzieci we mgle. Tatar jest potrawą zrobioną z mięsa surowego a więc należy go spożyć jak najszybciej po przyrządzeniu, wydaje się to oczywiste, nie? Dodatkowym czynnikiem jest fakt, że tatar jest mielony/siekany/krojony wobec czego zwiększa się powierzchnia łączna mięsa, przez co szybciej się utlenia a bakterie mają więcej miejsca do rozwoju. No więc jakim kurwa cudem taki Tatar ze sklepu, nie ważne czy z Sokołowa czy z innej jakiejś tam marki robiącej takie coś ma nie być zakonserwowany? Musi być, bo inaczej nie mógłby być sprzedawany, mięso psuło by się bardzo szybko i jego produkcja byłaby nie opłacalna. Mając taką wiedzę, będąc świadomym konsumentem wiem, że taki tatar to nie jest w 100% zdrowa sprawa( swoją drogą jak większość "gotowych rzeczy"), że ma w sobie konserwanty i inne szmery bajery i go zwyczajnie NIE KUPUJĘ. Ale nie hejtuję Sokołowa za ten Tatar bo jest utrwalony, musi być i chuj. Dziękuję.
Zgłoś
brudasydogazu 2013-08-31, 22:09 2
Koleś co robi tą analizę ma zajebiście radiowy głos

Martwe kobiety nie mówią nie
Zgłoś
E................k 2013-08-31, 22:23
Bl3s,

Raczej chodzi o karę jaką nałożyli na Piotra , przed tą sprawą oglądałem ten filmik i jakoś nie utkwiło mi w pamięci że tatar od sokołowa jest taki zły , lecz rozpoczynając tą sprawę sami nagłośnili że ich produkt to gówno przez co teraz idąc ulica , słyszę jak ludzie o tym rozmawiają .

Sokołów to idioci sami sobie kaszy narobił niech teraz ją wpierdalają , przypominam przed sprawą o 150 Tyś. złoty kompletnie o tym nie pamiętałem chociaż oglądałem filmik , a co do pana z filmiku , koleś zawsze stawiał komentarz stający po 2 drugiej stronie bo dzięki temu zdobywał dużo wyświetleń , kiedy taka gra Minercrafs się pojawiła na rynku ten człowiek stał się osobą nagrywającą takie filmiki , czemu , odpowiedz jest prosta " oglądalność " .
Zgłoś
Bl3s 2013-08-31, 22:33
Akurat nie interesuje mnie kim jest ten typ z filmu powyżej, chodzi mi jedynie o pewien obiektywizm w ocenie. Ten cały paeicośtam stał się nie wiedzieć czemu osobą bardzo opiniotwórczą, a dla kogoś takiego jak ja, kto zajmuje się profesjonalnie gotowaniem jest zwykłym leszczem i pierdoli głupoty praktycznie w każdym filmiku, widać, że jest wiejskim przygłupem (nie chodzi mi o pochodzenie a o stan umysłu). Nie mogę zrozumieć jego fenomenu.
Zgłoś
ukash06 2013-08-31, 22:53 3
Po co się spinać, denerwować... Obejrzyjcie sobie Popeya...relaks
Zgłoś
panwiocha 2013-08-31, 23:10
Sokołów nakręcił filmik na swoją obronę No nic mają kasę to mogą
Zgłoś
kalwi89 2013-08-31, 23:27
Fajne okularki ma ten typek
Sam też się ślinię na okularki Google

"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
Zgłoś
Imper3838 2013-08-31, 23:42
A ja sobie siądę z boku i popatrzę jak się internet bije o byle gówno.

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
InnyName 2013-08-31, 23:42 1
0:30

tak identycznie wygląda dojazd do lotniska w gta 4

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
ShadowKnight 2013-09-01, 0:07 1
Ostatnio sam się nad tym zastanawiałem, z tym psem to mnie zaskoczył, ale jakoś nie chce mi się sprawdzać.

Jak bardzo by was nie wkurzał i denerwował, gość ma rację. Nie smaży się mięsa paczkowanego, jeśli nie jest ono przeznaczone do tego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów