📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Film wstawiony minutę temu, trwa 20 a ziomek już wrzuca na sadola. 2 września tuż tuż
W końcu ktoś logicznie się wypowiedział na temat tego całego tatarowego gówna. Zaraz pewnie pod filmem będzie spina kto ma rację, ale co poradzić
Up@ Film ma 17:27 a wrzucony był 28 min temu. I gówno do tego ma ten 2 września. Pod każdym postem teraz "idzie rok szkolny", "pierwszy września nadchodzi". pewnie połowa, lekko połowa tych co to piszą zapierdziela do szkoły tego 2 września więc pisanie tego pod każdym tematem jest już zbędne...
Up@ Film ma 17:27 a wrzucony był 28 min temu. I gówno do tego ma ten 2 września. Pod każdym postem teraz "idzie rok szkolny", "pierwszy września nadchodzi". pewnie połowa, lekko połowa tych co to piszą zapierdziela do szkoły tego 2 września więc pisanie tego pod każdym tematem jest już zbędne...
"Burak z internetu" - to że ktoś ma inne zdanie na jakiś temat niż Ty, to jest burakiem? Bo nie czaje.
@up
Na użytkowanika który ten filmik wrzucił tak po prostu mówią nawet on sam na siebie tak mówi
Na użytkowanika który ten filmik wrzucił tak po prostu mówią nawet on sam na siebie tak mówi
Ja tu czegoś nie rozumiem jeśli człowiek chce kupić świeże mięso kupuje świeże mięsko jeśli chce z konserwantami to je kupuje po co tu spinać dupala ? Ludzie zaraz sie przyczepią do ziemi bo chujowa bo pełno w niej minerałów.
Ogiński test tatara zrobił licząc na łapówkę ze strony Sokołowa. Wydało się przy teście Hortexu. Jak dostał od Hortexu paczkę z "prezentami" to film zniknął i nikt na Hortex nie narzekał.
Dla mnie temat zamknięty, vloger powinien zapłacić jeszcze więcej.
Dla mnie temat zamknięty, vloger powinien zapłacić jeszcze więcej.
Tego kolesia też nie raczył bym słuchać .
Statystyki filmiku: 373 views , 1,808 kciuków w górę - WTF? Co to za przekręt?
Nienawidze tego gościa (buraczka czy jak tam jest temu przyszłemu warzywu) to jednak ma dość sporo racji...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów