18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Lordzik92 2013-06-10, 19:45
Dalej niech idioci popieraja partie ktore daja pozwolenie mediom na promowanie poprawnosci politycznej...
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-06-10, 19:49 4
Największy problem tolerancji na świecie jest taki że to my(większość) mamy tolerować mniejszość a nie ona nas
Zgłoś
!Timon 2013-06-10, 19:54 4
Wszystko fajnie pięknie ale to jest BRYTYJSKI obywatel który po przejściu na islam utożsamia się ze swoimi ciapatymi w wierze. To nie był Irakijczyk czy Afgańczyk który przyjechał w odwecie na wyspy. To był brytol któremu odjebało pod wpływem światłej religii.

edit: Jeszcze tak dodam: jestem zszokowany tym jak reporter może rzetelnie tłumaczyć swoje stanowisko w jakiejś sprawie. Jak słowo daję ale ten typ dał cały wykład z RZETELNYMI argumentami dlaczego tak a tak uważa. No szok, że tak można.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
abdul 2013-06-10, 19:55 2
@Polnischefuhrer nie. problemem jest to, ze toleruje sie jakiekolwiek wynaturzenia o podlozu religijnym. w domu sie kurwa modlic! a jak ciaparuchy rozrabiaja, to wprowadzic wizy.

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
WojtkU 2013-06-10, 20:18 1
Sadole, kto by sie wybral do Puław na wakacyjny zlot ciapatych i pokazał im polską gościnność?
Zgłoś
kinko 2013-06-10, 20:24
ja tylko czekam, żeby nabić łeb świni na gdański meczet
Zgłoś
Imper3838 2013-06-10, 20:24 2
Problemem jest to że za dużo tego wpuścili. Jest pewna granica asymilacji, jeśli ją przekroczymy to następuje przesycenie asymilacyjne, zaczynają się wydzielać grupy, które nie chcą się zasymilować z miejscową ludnością. Kiedy następuje przekroczenie tego progu powinno się zamknąć dopływ nowych imigrantów, a w skrajnych sytuacjach nawet deportować nadmiar. Ale tego się nie robi, bo w państwach opiekuńczych musi być stały dopływ imigrantów, siły roboczej, czy jak kto woli niewolników, żeby pracować na "dobra socjalizmu". Sytuacja podobna jak w starożytnym Rzymie. Historia lubi się powtarzać, prawda?

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
HariDee 2013-06-10, 20:28 1
vladislav napisał/a:

@up

Jakby w Polsce muslim upierdolił głowę polakowi(nawet lewakowi) to by wszystkie krajowe meczety z dymem poszły.

Gowno by z dymem poszlo, ty i tobie podobni jestescie mocni tylko w necie, taka prawda.
Zgłoś
kaczakaka 2013-06-10, 20:32
HariDee napisał/a:

Gowno by z dymem poszlo, ty i tobie podobni jestescie mocni tylko w necie, taka prawda.

Dokładnie tak. Nikt nie rusza dupy jak jacyś dresiarze zajebują czlowieka nożem na przystanku w biały dzień, a Wy pierdolicie, że coś by z dymem poszło.

Trolling is a art.
Zgłoś
ritu4l 2013-06-10, 20:34 3
HariDee napisał/a:

A ty kurwa co, wygodny lewaczku, nie sądzisz, że jakby brudasy zaczęły się rządzić w naszym kraju to każdemu normalnemu Polakowi każda namiastka tolerancji się skończyła? Myślę, że było by na co popatrzeć na ulicach, jeśli tego nie czujesz to chyba jesteś jakimś bękartem poniemieckim jeszcze.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
rexopl 2013-06-10, 20:49 2
HariDee, kaczakaka na szczęście w tym kraju nie tylko lewacy żyją.
Tacy jak wy cwaniakować potrafią z za monitora.

Mimo tego, że w tym kraju zarabiamy ledwo na chleb, służba zdrowia to żart, a emerytur możemy nie zobaczyć ja zamierzam zostać w tym kraju i walczyć o niego.

Wam proponuję zawinąć kiecki i wyjechać gdzieś daleko, nie będziecie narzekać na wszystko, a my nie będziemy musieli słuchać waszego pierdolenia.
Jest wielu patriotów, w tym młodych ludzi, znacznie młodszych ode mnie i tylko to mnie napawa nadzieją.
Już kilka razy widzieliśmy że Polacy potrafią się zmobilizować.

Wystarczy mała iskra, a zapłonie duch naszego patriotyzmu i choćbyśmy mieli zejść z tego świata nie oddamy brudasom Polski.
Zgłoś
Tomaszu 2013-06-10, 20:56
Najgorsze jest to, że ponad 90% społeczeństwa jest przeciw budowania meczetów w kraju a jednak są one bodowane! Dlaczego? Bo ktoś dostaje z brudnych krajów grubą kasę i budowa idzie na lewo.
TAKIE CZASY PANIE.
Zgłoś
wik19740 2013-06-10, 20:57
vladislav napisał/a:

@up

Jakby w Polsce muslim upierdolił głowę polakowi(nawet lewakowi) to by wszystkie krajowe meczety z dymem poszły.

No to możesz już zaczynać. Oto link :
lubawa.naszemiasto.pl/artykul/1377225,o-krok-od-tragedii-w-olsztynie-a...
A kilkanaście lat temu arab zabił na ulicy w biały dzień nożem dwie lub trzy osoby , uciekł do swojej ambasady i tyle mu zrobili.
Zgłoś
zielak300 2013-06-10, 21:07 2
Krematoria w Oświęcimiu jeszcze sprawne i gotowe na transporty z całej Europy.

he he
Zgłoś
raataj1 2013-06-10, 21:08
Na szczęście jeszcze żyją starzy Niemcy którzy wiedzą jak wybudować wydajny obóz zagłady
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów