18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
MasterMefisto 2013-06-10, 18:13 13
True story,

ale i tak powoli się robi za późno żeby ratować Europę
Zgłoś
danieldomal 2013-06-10, 18:42 16
Tomaszu, wielkie dzięki za materiał ! NA GŁÓWNĄ !

Mój kanał youtube : youtube.com/channel/UCebXYrcu52ZNw-hiOFUTDfQ
Zgłoś
chybeck 2013-06-10, 18:44 37
I dlaczego takich wiadomości nie ma w krajach, które ulegają terrorystom? Niby amerykanie są głupi, ale przynajmniej jak ktoś ich kopnie w dupsko to oddają, a nie wprowadzają nowe prawo, że można ich obywateli kopać w dupsko.
Zgłoś
abdul 2013-06-10, 18:48 9
mudzin troche racji ma. po co sie hamerykany z polakami wpierdalali do iraku? rope sie kupuje, a nie kradnie

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
F................m 2013-06-10, 18:57 6
Szkoda, że taki muślimy nie ujebie głowy jakiemuś polskiemu proeuropejskiemu lewakowi.

Na szyderczego głośnego mogłoby trafić np.
Zgłoś
vladislav 2013-06-10, 19:02 176
@up

Jakby w Polsce muslim upierdolił głowę polakowi(nawet lewakowi) to by wszystkie krajowe meczety z dymem poszły.
Zgłoś
Stary91 2013-06-10, 19:05 9
Dobrze gada polac mu
Zgłoś
S................e 2013-06-10, 19:07 14
Chyba jedyny Reporter Zagraniczny (i Max Kolanko), który mówi prawdę reszta to rządowe Psy!
Zgłoś
dorodnykurczak 2013-06-10, 19:08 1
True story,

ale i tak powoli się robi za późno żeby ratować Europę

to skończ pierdolic i wez sie do roboty
Zgłoś
grim_bitch 2013-06-10, 19:14 11
Niestety to chyba jedyna osoba w Kanadzie ktora powiedziala cos sensownego na ten temat, a Sun News nie jest ogolnie dostepnym programem w tv. Wszystkie inne stacje telewizyjne mowily o tym minimalnie. Poprawnosc polityczna jest w Kanadzie czyms swietym, i nie powinno sie nic mowic co moze obrazic naszych "braci" wyznawcow islamu, bo jest ich tam kurwa miliony. O wiele wieksza sensacja bylo to jak bialy facet naplul na kobiete w burce i jaka kara mu za to grozi... :/
Zgłoś
Sick_Stick 2013-06-10, 19:15 9
Żyjemy w popierdolonym systemie i koniec. Zabijanie niewinnych cywili w mundurze jest ok (nie mówie o fanatykach!), ale jak szary Kowalski zabije czy zrobi zamach na winnego jakiejś tragedii to wtedy proces na cały świat jest pokazywany i idzie do puszki.

W sumie do arabów nic nie mam jako tako. Ten czarny islamista mówił, że robią to w odwecie.
Araby się tłuką pomiędzy sobą, ale tłuką się w swoich krajach. Nagle przyjeżdżają białasy i wszystkich mają wymordować.
Oczywiście, że potępiam zagorzałych fanatyków, jebanie kóz, nie asymilowanie się (akurat polacy też są w tym dobrzy), ale do kurwy nędzy popatrzcie też na to, że wojska europejskie i amerykańskie jadą do nich i zabijają, bo jakis kretyn chce więcej pieniędzy. Oni by się sami wytłukli i było by ok. Większość która przyjeżdża na wyspy to ludzie którzy szukają schronienia...
Mam znajomego bossa z kebaba i zawsze podzieli się piwkiem czy innym zielonym, a nawet kebaba na kreche kopsnie.

3,2,1.. możecie na mnie najeżdżać

mam już dość, czekam aż któregoś dnia to wszystkie jebnie. Wezme karabin w łape i pójde na wiejską na polowanie. Bójcie się! POLSKA AKBAR!

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

jebać cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
XtravaganZa 2013-06-10, 19:26 5
Bardzo dobry materiał! Kiedy go oglądałem, pojawił się płomyk nadziei, że Zachód się wreszcie obudzi. I wyobrażałem sobie, że brałem udział w III wojnie światowej i mordowałem to ścierwo w imię naszej wolności. Ale najpierw trzeba wypierdolić socjalistów, chadeków i inne pro-multikulti z koryta. W Belgii rządzi partia socjalistyczna i to, co tam się dzieje jest po prostu niepojęte. Państwo nie ma pieniędzy (!), a te jebane politykiery nie widzą problemu i dalej utrzymują pasożytniczych muslimów, którzy otwarcie się przyznają, że są tu tylko po to, że mogą tu siedzieć latami na bezrobotnym i dostawać rodzinne, żeby mieć high life.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-06-10, 19:26 32
Mam już nowy hymn Europy

To ja , Mohamed się nazywam, bije gwałcę i rabuje ,czasem kozy dymam.
Jestem przebojowy i bombowy z osiem żon już trzymam.
aaaa ... aaaa.... Allahu Akbar
To ja , Mohamed się nazywam, Islam to moja religia ,niewiernych zabijam.
Nieważne czy w Londynie lub Bostonie , niewierny w swej krwi już tonie.
aaaa ... aaaa.... Allahu Akbar
Zobacz ... taki przykład Francja , dziś kolebka islamu a kiedyś elegancja
Zgłoś
monto 2013-06-10, 19:32 7
miałem napisać jakiś polityczny komentarz ale jestem tak wkurwiony ze zakończę na "świński chuj ciapatym w dupę" (komentarz nie ma na celu nikogo obrazić )
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów