📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tomaszu, wielkie dzięki za materiał ! NA GŁÓWNĄ !
I dlaczego takich wiadomości nie ma w krajach, które ulegają terrorystom? Niby amerykanie są głupi, ale przynajmniej jak ktoś ich kopnie w dupsko to oddają, a nie wprowadzają nowe prawo, że można ich obywateli kopać w dupsko.
mudzin troche racji ma. po co sie hamerykany z polakami wpierdalali do iraku? rope sie kupuje, a nie kradnie
Na szyderczego głośnego mogłoby trafić np.
@up
Jakby w Polsce muslim upierdolił głowę polakowi(nawet lewakowi) to by wszystkie krajowe meczety z dymem poszły.
Jakby w Polsce muslim upierdolił głowę polakowi(nawet lewakowi) to by wszystkie krajowe meczety z dymem poszły.
Chyba jedyny Reporter Zagraniczny (i Max Kolanko), który mówi prawdę reszta to rządowe Psy!
True story,
ale i tak powoli się robi za późno żeby ratować Europę
to skończ pierdolic i wez sie do roboty
ale i tak powoli się robi za późno żeby ratować Europę
to skończ pierdolic i wez sie do roboty
Niestety to chyba jedyna osoba w Kanadzie ktora powiedziala cos sensownego na ten temat, a Sun News nie jest ogolnie dostepnym programem w tv. Wszystkie inne stacje telewizyjne mowily o tym minimalnie. Poprawnosc polityczna jest w Kanadzie czyms swietym, i nie powinno sie nic mowic co moze obrazic naszych "braci" wyznawcow islamu, bo jest ich tam kurwa miliony. O wiele wieksza sensacja bylo to jak bialy facet naplul na kobiete w burce i jaka kara mu za to grozi... :/
Żyjemy w popierdolonym systemie i koniec. Zabijanie niewinnych cywili w mundurze jest ok (nie mówie o fanatykach!), ale jak szary Kowalski zabije czy zrobi zamach na winnego jakiejś tragedii to wtedy proces na cały świat jest pokazywany i idzie do puszki.
W sumie do arabów nic nie mam jako tako. Ten czarny islamista mówił, że robią to w odwecie.
Araby się tłuką pomiędzy sobą, ale tłuką się w swoich krajach. Nagle przyjeżdżają białasy i wszystkich mają wymordować.
Oczywiście, że potępiam zagorzałych fanatyków, jebanie kóz, nie asymilowanie się (akurat polacy też są w tym dobrzy), ale do kurwy nędzy popatrzcie też na to, że wojska europejskie i amerykańskie jadą do nich i zabijają, bo jakis kretyn chce więcej pieniędzy. Oni by się sami wytłukli i było by ok. Większość która przyjeżdża na wyspy to ludzie którzy szukają schronienia...
Mam znajomego bossa z kebaba i zawsze podzieli się piwkiem czy innym zielonym, a nawet kebaba na kreche kopsnie.
3,2,1.. możecie na mnie najeżdżać
mam już dość, czekam aż któregoś dnia to wszystkie jebnie. Wezme karabin w łape i pójde na wiejską na polowanie. Bójcie się! POLSKA AKBAR!
jebać cebulaków i kato prawicowców!
W sumie do arabów nic nie mam jako tako. Ten czarny islamista mówił, że robią to w odwecie.
Araby się tłuką pomiędzy sobą, ale tłuką się w swoich krajach. Nagle przyjeżdżają białasy i wszystkich mają wymordować.
Oczywiście, że potępiam zagorzałych fanatyków, jebanie kóz, nie asymilowanie się (akurat polacy też są w tym dobrzy), ale do kurwy nędzy popatrzcie też na to, że wojska europejskie i amerykańskie jadą do nich i zabijają, bo jakis kretyn chce więcej pieniędzy. Oni by się sami wytłukli i było by ok. Większość która przyjeżdża na wyspy to ludzie którzy szukają schronienia...
Mam znajomego bossa z kebaba i zawsze podzieli się piwkiem czy innym zielonym, a nawet kebaba na kreche kopsnie.
3,2,1.. możecie na mnie najeżdżać
mam już dość, czekam aż któregoś dnia to wszystkie jebnie. Wezme karabin w łape i pójde na wiejską na polowanie. Bójcie się! POLSKA AKBAR!
Bardzo dobry materiał! Kiedy go oglądałem, pojawił się płomyk nadziei, że Zachód się wreszcie obudzi. I wyobrażałem sobie, że brałem udział w III wojnie światowej i mordowałem to ścierwo w imię naszej wolności. Ale najpierw trzeba wypierdolić socjalistów, chadeków i inne pro-multikulti z koryta. W Belgii rządzi partia socjalistyczna i to, co tam się dzieje jest po prostu niepojęte. Państwo nie ma pieniędzy (!), a te jebane politykiery nie widzą problemu i dalej utrzymują pasożytniczych muslimów, którzy otwarcie się przyznają, że są tu tylko po to, że mogą tu siedzieć latami na bezrobotnym i dostawać rodzinne, żeby mieć high life.
Mam już nowy hymn Europy
To ja , Mohamed się nazywam, bije gwałcę i rabuje ,czasem kozy dymam.
Jestem przebojowy i bombowy z osiem żon już trzymam.
aaaa ... aaaa.... Allahu Akbar
To ja , Mohamed się nazywam, Islam to moja religia ,niewiernych zabijam.
Nieważne czy w Londynie lub Bostonie , niewierny w swej krwi już tonie.
Zobacz ... taki przykład Francja , dziś kolebka islamu a kiedyś elegancja
To ja , Mohamed się nazywam, bije gwałcę i rabuje ,czasem kozy dymam.
Jestem przebojowy i bombowy z osiem żon już trzymam.
To ja , Mohamed się nazywam, Islam to moja religia ,niewiernych zabijam.
Nieważne czy w Londynie lub Bostonie , niewierny w swej krwi już tonie.
Zobacz ... taki przykład Francja , dziś kolebka islamu a kiedyś elegancja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów