Olisadebe w znanym programie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:27
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
7 i pół minuty, chyba was pojebało, co następne 8 godzinna wersja rozszerzona Ogniem i Mieczem ?
Nosz, kur.. aż mnie nosi.
Nosz, kur.. aż mnie nosi.
Keep calm, and listen mgr Andrzej Strzelba.
"A na cholerę miałem z zagranicy brać jak polak jestem ja. Teraz razem mamy takie piękne beżowe dzieci..." - ja pierdole
Poza pedalskim głosem prowadzącego, to pierwszy porządny film krótkometrażowy GIT produkcji
"yhy" - najlepszy komentarz prowadzącego.
idealna łatka na polskie dziury ^^ tylko czemu małpka robiła przerywniki w ojczystym języku? i tak nikt nie rozumie małpowego
To jest stare w chuj jeszcze w gimbazie jak bylem to to istniało ;o ale wtedy było śmieszne polecam odcinek z Vódeckim i Fajah !
Kurw@ ja jestem z Garbatki- nawet grałem w Polnie ;p;p;p
Nie za bardzo lubię ten program ale za murzyna daję piwo
Plon Garbatka najlepszy w Polsce jest!!!
Piątek OLA 20, dla tych co wiedzą co się dzieje:D
Piątek OLA 20, dla tych co wiedzą co się dzieje:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów