Puszysta kobieta nigdy nie powie że masz za dużego do analu, ona wie że jej statystyczny stolec jest większy niż statystyczny członek .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mówisz to ze swojego doświadczenia?
czarnyaniol777 napisał/a:
Taa, jak ostatnio posuwałem Twoją laskę to sama zaproponowała anala i błagała, żebym ładował po same jajca. Dopiero po wszystkim wyjaśniła mi dlaczego.
DrUnknown napisał/a:
Taa, jak ostatnio posuwałem Twoją laskę to sama zaproponowała anala i błagała, żebym ładował po same jajca. Dopiero po wszystkim wyjaśniła mi dlaczego.
Okazało się, że to Twoja matka w przebraniu i tłumaczyła się, że brakuje jej Twoje starszego, który zaginął wiele lat temu na grzybach?
niech weźmie łyżkę do butów, to jeszcze jajka wsadzi
Kurwa tak słabego pocisku to ja tutaj dawno nie widziałem.
Czyli to ona wyjaśniła co, że masz małego chuja i w dodatku miała rzadką kupę, współczuję ;D a to nie była moja laska, lecz twoja siostra.
Piwko za ripostę, że w kaszę nie dajesz dmuchać, to jest sadistic!
Czyli to ona wyjaśniła co, że masz małego chuja i w dodatku miała rzadką kupę, współczuję ;D a to nie była moja laska, lecz twoja siostra.
Piwko za ripostę, że w kaszę nie dajesz dmuchać, to jest sadistic!
oo jakie pojazdy... twoja stara i "w czekoladę z orzechami" ... jak w przedszkolu kurwa
Żart jak najbardziej stosowny do dzielenia się nim z kobietami chorymi na otyłość. Takim ludziom potrzebne jest pocieszenie, że są wyjątkowi. Wyjątkowi, bo byle czym się nie zadowolą. Wysokie standardy, górnolotność oraz ambitność są im do pozazdroszczenia.
Puszysta to może być piana albo ciasto. Ludzie nie są puszyści tylko grubi. Fałdy falującego smalcu nie mają nic wspólnego z puszystością
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Okazało się, że to Twoja matka w przebraniu i tłumaczyła się, że brakuje jej Twoje starszego, który zaginął wiele lat temu na grzybach?
Cytat:
Kurwa tak słabego pocisku to ja tutaj dawno nie widziałem.
Oraj lub zostań zoranym.-sadistic za to Cię kocham
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów