📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Świetne pogo.
Inne czasy. W latach `90 policja nie przeszkadzała za bardzo łobuzującej młodzieży, skinheadom czy kibicom, bo mogli dostać kopci-kopci.
kto to czyta ten chuj :]
kiedyś do lokalu w którym pracowałem przyszedł anarchista z kolegami.koszulka pacyfa itp.zaczynał szumieć i cwaniaczyć .wyszedłem z konsoli i but w klate pada na ziemie i do mnie z tekstem dlaczego go bije??chciałeś anarchii to masz brudasie jebany
@UP a po chwili Cię mama obudziła do szkoły, tak? :]
aha to pewnie głęboki strasznie ten sen był że mu się anarchiści z pacyfą mylą
Albo mi się zdaje, albo to Atari Teenage Riot, oni mieli takie 'skoczne' kawałki.
Bo to jest ATR i może tam i byli jacyś anarchiści ale cała akcja się zaczęła że zespół krzyknął coś ze sceny na temat policji i rozróby i na reakcje nie trzeba było długo czekać. Swego czasu głośno o tej akcji było.
btw to zajebista nutka jest
btw to zajebista nutka jest
No kilka czerwono-czarnych flag śmignęło na chwilę, ale czy akcja anarchistów od razu, to bym nie powiedział.
Tak, czy inaczej, filmik ciekawy.
Tak, czy inaczej, filmik ciekawy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów