W erze Twittera, Facebooka i YouTube’a często zdarza się, że porażki kaskaderów-amatorów stają się globalną sensacją. Śmiałkowie próbują sprawdzić się w niebezpiecznych akrobacjach i kaskaderskich sztuczkach, chociaż daleko im do wdzięku olimpijskich gimnastyczek czy umiejętności doświadczonych uczestników ekstremalnych zawodów X Games.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Skąd biorą się tacy, którzy uważają, że takie wyczyny mogą się udać?
Kurwa, ekstra pomysł na show jutubowe/telewizyjne. Zrobić kompilację jutubowych filmików i dodać niewiadomo komu potrzebny komentarz "gwiazdy".
Na tym polega magia Internetu i kamer cyfrowych: już nie potrzebujemy "Funniest home videos" ani "Śmiechu warte" w telewizorze, bo możemy sobie sami poszukać w jednym z kilkunastu serwisów video.
Na tym polega magia Internetu i kamer cyfrowych: już nie potrzebujemy "Funniest home videos" ani "Śmiechu warte" w telewizorze, bo możemy sobie sami poszukać w jednym z kilkunastu serwisów video.
Nic mi to nie mówi. Nie zadaję się z żulami.
Przyznaj się, kolegów nie masz albo jesteś tak w chuj nudnym człowiekiem, że aż Ci współczuję
Przyznaj się, kolegów nie masz albo jesteś tak w chuj nudnym człowiekiem, że aż Ci współczuję
Hammond,czyli angielski Ibisz
Szczerze myślałem, że to fajniejsze będzie i bardziej naukowe jak na NatGeo, pomyliłem się. Obejrzełem dwa odcinki i co prawda tłumaczy dlaczego coś się może nie udać, ale taką wiedzę w większości wypadków każdy ma po lekcjach fizyki, chemii i zdrowego rozsądku na poziomie polskiego liceum. Gość wygląda młodo bo ma pomalowane włosy oraz jebnięte na twarz tyle lumenów że dziwi jedynie że nie przymruża oczu.
A co do youtube przenoszonego do telewizji jest to coraz częstsze, to trochę taka mała wymiana, na youtube zaczynają się pojawiać coraz bardziej inteligentne kanały a w telewizji zajmującej się nauką pojawiają się największe idiotyczne filmiki z yt.
A co do youtube przenoszonego do telewizji jest to coraz częstsze, to trochę taka mała wymiana, na youtube zaczynają się pojawiać coraz bardziej inteligentne kanały a w telewizji zajmującej się nauką pojawiają się największe idiotyczne filmiki z yt.
A mnie wkurzają te wszystkie programy na Discovery i National Geographic które udają że są takie naukowe i mądre a tak na prawdę serwują jakieś bzdury. Ktoś wpadł na świetny pomysł żeby pokazywać to co się w telewizji najlepiej sprzedaje (wybuchy, stłuczki, faile) odmieniając przy tym słowo "nauka" i "fizyka" przez wszystkie możliwe przypadki a ludzie to kupią bo będą myśleć że nie marnują czasu przed telewizorem tylko oglądają coś mądrego
Kiedyś National Geographic dało się jeszcze oglądać, a teraz robi się z niego takie samo zmielone gówno dla mas jak Diskawry Czanel.
Na ostatnim jest akurat Zack Gerber, który na bmxie jeździ naprawdę konkretnie i zrobił to zamierzenie.
polecam zapoznać się z tymi jego filmami:
oraz http://vimeo.com/9057350
no i coś już mądrzejszego.
polecam zapoznać się z tymi jego filmami:
oraz http://vimeo.com/9057350
no i coś już mądrzejszego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów