18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Miło zobaczyć swoich rodaków w filmikach RedBull'a

aha - uwaga dubstep

Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
Zgłoś
grzybek507 2013-04-16, 19:21 1
Bardzo długo musiał chłop spać oj bardzo..
Zgłoś
golden8426 2013-04-16, 21:21 11
szału ni ma

TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
Zgłoś
t................e 2013-04-16, 22:00 2
Dlaczego każdy "skejt" czy chuj wi kto to jest wygląda na najebanego/naćpanego?
Zgłoś
SrogiSrom 2013-04-16, 22:12
Epll dojebałeś

Jaruzelski krulem
Zgłoś
Specialized_DEMO 2013-04-16, 23:49 9
Tu masz z czego być dumny ten typ jako jedyny biker w Polsce zdobył prestiżowy sponsoring redbull-a
Zgłoś
x................s 2013-04-17, 8:57
znam typka, którego sponsoruje redbull, na rolkach zapierdala. co impreza to dwie zgrzewy i można robić fajne drinki z ruskim rasputinem 70%
Zgłoś
genghiskhan 2013-04-17, 10:01
po miniaturce stwierdziłem, że to znowu jakiś gówniany teledysk z polskim shit-hopem
nawet jeśli jest tam coś innego to i tak nie już nie będę oglądał
Zgłoś
piti172 2013-04-17, 12:12 1
moje ukochane Miasto
Zgłoś
banshee 2013-04-17, 19:56 4
Piwko za materiał z Gdyni
Zgłoś
ujebutor 2013-04-17, 20:03
a moim zdaniem zajebisty skill i niebanalny pomysl na filmik - ode mnie duze piwko z pianka
Zgłoś
JarekBestia 2013-04-17, 20:59 1
Jak to z niczego robią wielka rzecz. Ino w tym filmiku sie nie udało. Dupy nie urywa.
Zgłoś
maniekslupsk 2013-04-17, 21:05
Chcecie dubstep live? Zapraszam do mnie do domu mam remont

Słupsk
Zgłoś
Hesbollah 2013-04-17, 21:35
Gniazdo, śmieszny ziomek, znam go prywatnie i mnie dupę ściska jak widzę paczki od Nixona np. z zegarkami za reklamowanie ich na zawodach...

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
Noxford 2013-04-17, 22:34 1
Czyli snowboard w Gdyni na kilku przygotowanych miejscach. No dobry filmik jak na redbulla!

SPLITTERKOR REKORDS DZIWKO!!!
Free Tekno man.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów