📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
to jemu Materla dopierdolił mimo kontuzji kolana w które jeszcze dostał parę ciosów?
— Albert Einstein
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
... ten unikatowy kolor.
Gdzie takiego kupić?
Gdzie takiego kupić?
ja pierdolę, podniecacie się jakąś małpką w klatce!!!!zalewa nas fala czarnuchów i ciapuchów, a Wy ich jeszcze promujecie. sadistic jest miejscem, gdzie zamieszcza się filmiki pokazujące przewagę ludzi nad zwierzetami, a nie to gówno, jakim jest ten filmik. czarnuchy do afryki!!!!!
Uniki? Szybkość?
Jest super i HUJ!!!
nutka z mistrzostwa swiata ? hmmm..
Żeby być dobrym fighterem nie trzeba mieć wielkiej masy i siły, wystarczy inteligencja. Trzeba być na ringu mądrzejszym i sprytniejszym od rywala.
ten kolor i klatka to słodka mieszanka...
Dałbym piwo, ale jak zobaczyłem <3 to ręce opadły i cały plan chuj strzelił.
Skoro już jesteśmy przy tej małpce pochwale się że mam i chętnie opchnę unikatową koszulkę teamu tego fajtera:
Oficjalna UFC made in Vietnam
Z tyłu duże litery UFC.
Każdy prawdziwy "Kurwa, złamałem piszczel" musi ją mieć!
Zapłata może być w płodach lub niewolnicach.
Oficjalna UFC made in Vietnam
Z tyłu duże litery UFC.
Każdy prawdziwy "Kurwa, złamałem piszczel" musi ją mieć!
Zapłata może być w płodach lub niewolnicach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów