📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
A Steven Seagal jest jego trenerem i to on jest mistrzem nad mistrzami Chciałem wrzucić filmik, gdzie jest to pokazane, ale tego akurat się nie da...
Jestem szybszy... w pisaniu komentarzy!
CDBlaze napisał/a:
A Steven Seagal jest jego trenerem i to on jest mistrzem nad mistrzami Chciałem wrzucić filmik, gdzie jest to pokazane, ale tego akurat się nie da...
Co ty mi tu pierdolisz. sadistic.pl/steven-seagal-vs-zawodnik-ufc-vt125069,15.htm1246039
danieltrcd napisał/a:
Co ty mi tu pierdolisz. sadistic.pl/steven-seagal-vs-zawodnik-ufc-vt125069,15.htm1246039
I oto mi właśnie kurwa chodziło
zajebisty fajter btw. jak sie muzyczka nazywa ?
Widać, że ty też obeznany jesteśco jak co ale z tym znaczkiem "<3'' to spieprzaj na fejsbuka
Zwróćcie uwagę, że ilekroć pojawia się czarnoskóra postać na sadisticu od razu jest hejtowana przez neonazigimbaze... a tutaj cisza... Faktycznie mistrz!
mistrz, nie mistrz, ale podkład muzyczny pod czarnucha nie pasuje
kurwa to że ktoś jest czarny nie znaczy że jest czarnuchem. Anderson to mistrz, numer jeden w średniej już od x lat, zajebisty fajter jak i człowiek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów