Przynajmniej ten pedalski sport byłby ciekawszy .
Gratuluje wyświechtanego komentarza. Takie rzeczy przeważnie piszą cioty, którym zawsze brakowało koordynacji i talentu, zeby grać nawet na wfie, pewnie cię gnębili z tego powodu i teraz wylewasz żale.
BTW, przed znakami interpunkcyjnymi nie wstawia się spacji kretynie.
No może piłka nożna nie jest jakoś strasznie pedalska, ale jak jakiś frajer stwierdza że facet co nie ogląda piłki nożnej to nie facet, to nie marzę o niczym innym niż tego ociekającego testosteronem kolesia zobaczyć u siebie w klubie na treningu. Od razu by mu się odechciało pierdolenia farmazonów.
upxrazy@
Silva ma obecnie 38 lat i wciąż dobrze nakurwia , więc za 7 to Mariuszek będzie miał + 40 kg.
Ale to jest pedalski sport...
W życiu obejrzałem setki meczów i nigdy nie widziałem, żeby jeden zawodnik jebał drugiego w dupę. Wyjaśnij mi, co jest takiego pedalskiego w piłce, cioto.
Nie no w gałę lubię sobie pyknąć, chociaż nie oglądam. Kilka lat trenowałem też MMA, teraz przerzuciłem się na boks. I wiecie co mnie wkurwia... Jak jakiś chłopaczek z włoskami na bok w koszulce w kratę i rurkach podejdzie do mnie i zapyta się czy oglądałem ostatni mecz, a na moją odpowiedź że nie oglądam piłki nożnej, stwierdza że co to ze mnie za facet. No nic tylko wycedzić prawy sierpowy i zgasić światło "true" facetowi.
No może piłka nożna nie jest jakoś strasznie pedalska, ale jak jakiś frajer stwierdza że facet co nie ogląda piłki nożnej to nie facet, to nie marzę o niczym innym niż tego ociekającego testosteronem kolesia zobaczyć u siebie w klubie na treningu. Od razu by mu się odechciało pierdolenia farmazonów.
ojacie, jaki Ty jesteś groźny..a jaki męski..
każdy ma jakieś marzenia, dla jednego to dwie japońskie bliźniaczki pod prysznicem a dla drugiego.... jak wyżej
W życiu obejrzałem setki meczów i nigdy nie widziałem, żeby jeden zawodnik jebał drugiego w dupę. Wyjaśnij mi, co jest takiego pedalskiego w piłce, cioto.
Popatrz na swój avatar.
Popatrz co napisałeś wyżej.
Popatrz na swój avatar.
Nie ja tu lubię odbyty.
Potwierdzasz stwierdzenie, że ci sami ludzie lubią piłkę i odbyty.
Tak, to jest pedalski sport.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów