- Dobry wieczór, rezerwowałem u państwa stolik.
- Dobry wieczór - odpowiada recepcjonista. - Pańska godność?
- Nie mam.
Wchodzi Tusk do wykwintnej restauracji i mówi:
- Nie mam.
też śmiesznie...
Wchodzi Tusk do wykwintnej restauracji i mówi:
- Nie mam.
też śmiesznie...
Co wy chcecie od tego Dudy, pierwszy prezydent po 89 który i wygląda i wysłowić się potrafi. A najwięcej do powiedzenia negatywnego na jego temat mają ci co na poprzednich wyżej wymienionych szmaciarzy głosowali.
Jak słyszę po tylu latach rządów PiS "a za peło" to od razu wiem, że mam do czynienia z debilem....
Mój kraj, takie tępy...
by wprowadzić nasz kraj na drogę normalności.
Niestety Wasi idole to jedna wielka szajka, począwszy od Wałęsy po Dudę(vel giermek Kaczyńskiego), rozprawiła się z nim zanim cokolwiek mogli zrobić, bo wiedzieli że ten rząd był dla nich największym zagrożeniem. Teraz w myśl zasady "dziel i rządź" dorabia się na was i urabia wam berety propagandą.
Kłóćcie się dalej o to kto jest większym złodziejem i obrzucajcie się swoim gów
A Polacy, jak pokazuje cała historia, są narodem wyjątkowo uzdolnionym i z wyjątkową kulturą i zbiorem zasad.
Jako dowód wystarczy popatrzeć na mitologię powstania państwa, proces wprowadzania chrześcijanizmu (który zakorzenił się dopiero po stworzeniu hybrydy katolicyzmu i starej wiary), wprowadzenie wolnej elekcji i działania sejmu, zachowania po rozbiorach
Zamiast "patrzeć" poleciłbym poczytać coś na ten temat. Np. na temat wprowadzania "chrześcijanizmu" (sic!)...
Jaki two kraj pizdusiu, to że nienawidzisz siebie, swojej rodziny i swojego chłopaka nie uprawnia cię do mówienia o Polsce "mój kraj" i na niego też pluć - folksdojcze mają bardziej przejebane od wrogów w trakcie wojny.
A Polacy, jak pokazuje cała historia, są narodem wyjątkowo uzdolnionym i z wyjątkową kulturą i zbiorem zasad. Jako dowód wystarczy popatrzeć na mitologię powstania państwa, proces wprowadzania chrześcijanizmu (który zakorzenił się dopiero po stworzeniu hybrydy katolicyzmu i starej wiary), wprowadzenie wolnej elekcji i działania sejmu, zachowania po rozbiorach, budowaniu państwa podziemnego, czy wkońcu postępie po transformacji i teraz sytuacji z pandemią.
Władza jaka jest każdy widzi, jaka była też każdy widział i widzi teraz jak jest gdy próbuje się znowu doczłapać do władzy prosząc o ingerencję sił zewnętrznych.
Dumny naród czuje się znowu wystarczająco silny żeby unosić się honorem i woli zagłosować na gołosłownego nacjonalistę niż na dotrzymującego słowo globalistę sługusa.
Ty i twoja rodzina to żałośni ludzie. Nie ma to jak zakompleksiony, nienawidzący swojej tożsamości półmózg. Przecież co ty możesz wiedzieć, poza tym że jakbyś powiedział staremu że kochasz obciągać to byłby najszczęśliwszym facetem na ziemi?