Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Andrej Dupa
GifMajster • 2020-04-12, 20:09
Wchodzi Duda do wykwintnej restauracji i mówi:
- Dobry wieczór, rezerwowałem u państwa stolik.
- Dobry wieczór - odpowiada recepcjonista. - Pańska godność?
- Nie mam.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tomii666 2020-04-13, 11:58 2
HAL9000/2 napisał/a:

Wchodzi Tusk do wykwintnej restauracji i mówi:
- Nie mam.
też śmiesznie...

A jakoś mniej piw...
Zgłoś
Tom9310 2020-04-13, 12:02 2
HAL9000/2 napisał/a:

- Nie mam.
też śmiesznie...

A nawet lepsze

Zgłoś
T0B1 2020-04-13, 12:58 1
NataliaW napisał/a:

Co wy chcecie od tego Dudy, pierwszy prezydent po 89 który i wygląda i wysłowić się potrafi. A najwięcej do powiedzenia negatywnego na jego temat mają ci co na poprzednich wyżej wymienionych szmaciarzy głosowali.

I w dodatku jest fajną marionetką Jarka.

---

Poprawiłem:
- Dobhy wieczóh, hezehwowałem u państwa stolik.
- Nie mam.
też śmiesznie...

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-04-13, 14:38
W tym roku nie zaświecal świeczek chanukowych w tv ku ubolewaniu społeczności obrzezanej..
Zgłoś
skurwensyn 2020-04-13, 15:58 3
Takie proste w swojej prostocie i fajne

A słyszeliście jak dzwonił Petru do Biedronia?
Pewnie niektórzy tak ale ku przypomnieniu
P do B : Gdzie jesteś
B: a na Grodzkiej
Na co P:
A już się bałem że w Kaliszu
Zgłoś
s................s 2020-04-13, 16:29 4
Kaczyński i Tusk mieli wypadek samochodowy. Oczywiście pokłócili się czyja wina. Kaczyński nie wytrzymał i mówi:
- Donku nie kłóćmy się, moja wina
Tusk zmieszany:
- Nie no moja w końcu raczej...
Kaczyński na to sprawiedliwie:
- Wina leży po obu stronach. Nic się nie stało. Rozejm? I wyciąga piersiówkę podając Tuskowi. Tusk pije, oddaje Kaczyńskiemu, a ten chowa ją do kieszeni.
Tusk pyta:
- A Ty nie pijesz?
- Nie, ja czekam na policję.
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-04-13, 17:04
Kaczor nawet trójkołowym rowerkiem nie jeździł.kawał totałne SF.
Zgłoś
ePeeL 2020-04-13, 17:15
Tylko Konfederacja. Jebać PiS, PO i wszystkie postkomunistyczne stare obleśne opasłe mordy.
Zgłoś
koolowsky 2020-04-13, 20:52 2
Widzę kurwa sami politykierzy z dupy, a prawda jest taka, że PO was tak nie ruchało jak rucha was PiS

Tyle w temacie.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-04-13, 21:12
andrzejrobert75 napisał/a:

Kaczor nawet trójkołowym rowerkiem nie jeździł.kawał totałne SF.

Ja tu widzę jeszcze jeden słaby punkt w tym kawale.
Ryży nie jest głupi i pomyślałby, że Karakan chce go otruć i pierwszy by się nie napił...
Zgłoś
T................y 2020-04-13, 21:46 3
NataliaW napisał/a:

Wałęsa chciał zostawić ruskie bazy wojskowe w Polsce, nigdy byśmy do NATO nie weszli.

Chyba masz przerwę od szkoły i oglądasz lekcję historii w TVP

NataliaW napisał/a:

Krótki dokument obejrzyj nocna zmiana.

"dokument" w reżyserii Jacka Kurskiego
Zgłoś
Adae 2020-04-13, 22:42 2
jajvwko napisał/a:

Jak słyszę po tylu latach rządów PiS "a za peło" to od razu wiem, że mam do czynienia z debilem....
Mój kraj, takie tępy...

Jaki two kraj pizdusiu, to że nienawidzisz siebie, swojej rodziny i swojego chłopaka nie uprawnia cię do mówienia o Polsce "mój kraj" i na niego też pluć - folksdojcze mają bardziej przejebane od wrogów w trakcie wojny.

A Polacy, jak pokazuje cała historia, są narodem wyjątkowo uzdolnionym i z wyjątkową kulturą i zbiorem zasad. Jako dowód wystarczy popatrzeć na mitologię powstania państwa, proces wprowadzania chrześcijanizmu (który zakorzenił się dopiero po stworzeniu hybrydy katolicyzmu i starej wiary), wprowadzenie wolnej elekcji i działania sejmu, zachowania po rozbiorach, budowaniu państwa podziemnego, czy wkońcu postępie po transformacji i teraz sytuacji z pandemią.

Władza jaka jest każdy widzi, jaka była też każdy widział i widzi teraz jak jest gdy próbuje się znowu doczłapać do władzy prosząc o ingerencję sił zewnętrznych.

Dumny naród czuje się znowu wystarczająco silny żeby unosić się honorem i woli zagłosować na gołosłownego nacjonalistę niż na dotrzymującego słowo globalistę sługusa.

castagir napisał/a:

by wprowadzić nasz kraj na drogę normalności.
Niestety Wasi idole to jedna wielka szajka, począwszy od Wałęsy po Dudę(vel giermek Kaczyńskiego), rozprawiła się z nim zanim cokolwiek mogli zrobić, bo wiedzieli że ten rząd był dla nich największym zagrożeniem. Teraz w myśl zasady "dziel i rządź" dorabia się na was i urabia wam berety propagandą.
Kłóćcie się dalej o to kto jest większym złodziejem i obrzucajcie się swoim gów

Ty i twoja rodzina to żałośni ludzie. Nie ma to jak zakompleksiony, nienawidzący swojej tożsamości półmózg. Przecież co ty możesz wiedzieć, poza tym że jakbyś powiedział staremu że kochasz obciągać to byłby najszczęśliwszym facetem na ziemi?
Zgłoś
s................s 2020-04-14, 0:18 4
Cytat:

A Polacy, jak pokazuje cała historia, są narodem wyjątkowo uzdolnionym i z wyjątkową kulturą i zbiorem zasad.

Zwłaszcza twój post i to jak zwracasz się do interlokutora jest tego żywym przykładem.

Cytat:

Jako dowód wystarczy popatrzeć na mitologię powstania państwa, proces wprowadzania chrześcijanizmu (który zakorzenił się dopiero po stworzeniu hybrydy katolicyzmu i starej wiary), wprowadzenie wolnej elekcji i działania sejmu, zachowania po rozbiorach

Zamiast "patrzeć" poleciłbym poczytać coś na ten temat. Np. na temat wprowadzania "chrześcijanizmu" (sic!)...
Zgłoś
~tip.top 2020-04-14, 8:16 1
sanctusdiavolos napisał/a:

Zamiast "patrzeć" poleciłbym poczytać coś na ten temat. Np. na temat wprowadzania "chrześcijanizmu" (sic!)...

Tym "chrześcijanizmem" to pozamiatał
Zgłoś
castagir 2020-04-14, 8:37 1
Adae napisał/a:

Jaki two kraj pizdusiu, to że nienawidzisz siebie, swojej rodziny i swojego chłopaka nie uprawnia cię do mówienia o Polsce "mój kraj" i na niego też pluć - folksdojcze mają bardziej przejebane od wrogów w trakcie wojny.
A Polacy, jak pokazuje cała historia, są narodem wyjątkowo uzdolnionym i z wyjątkową kulturą i zbiorem zasad. Jako dowód wystarczy popatrzeć na mitologię powstania państwa, proces wprowadzania chrześcijanizmu (który zakorzenił się dopiero po stworzeniu hybrydy katolicyzmu i starej wiary), wprowadzenie wolnej elekcji i działania sejmu, zachowania po rozbiorach, budowaniu państwa podziemnego, czy wkońcu postępie po transformacji i teraz sytuacji z pandemią.
Władza jaka jest każdy widzi, jaka była też każdy widział i widzi teraz jak jest gdy próbuje się znowu doczłapać do władzy prosząc o ingerencję sił zewnętrznych.
Dumny naród czuje się znowu wystarczająco silny żeby unosić się honorem i woli zagłosować na gołosłownego nacjonalistę niż na dotrzymującego słowo globalistę sługusa.
Ty i twoja rodzina to żałośni ludzie. Nie ma to jak zakompleksiony, nienawidzący swojej tożsamości półmózg. Przecież co ty możesz wiedzieć, poza tym że jakbyś powiedział staremu że kochasz obciągać to byłby najszczęśliwszym facetem na ziemi?

Właśnie takie debile jak ty potwierdzają to co napisałem. W dupie byłeś, gówno widziałeś. Żadnych argumentów tylko bluzgi na rozmówcę. Liźnij trochę wiedzy i historii zamiast pały swojego ojca, jak już wcześniej się pochwaliłeś o stosunkach w swojej rodzinie, i wróć do rozmowy, bo pierdolisz kocopoły.

Kolejny durny gamoń, który w szczynach rządzących widzi deszcz złota.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem