📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziurę ma w skarpecie
Kurwa te ruskie to głupie, jak oni żyją, że jeszcze żyją?
tak to jest jak się ćpa byle co
typowy ruski pijak, bo ,,WIELCY,, władcy Rosji
zawsze dbali o to aby ich obywatele nie myśleli zbyt trzeźwo
wódka tania, telewizja co pierdoli we łbie normalnemu człowiekowi
/podobne do gówna w TVN u nas/
to wytresowany obywatel
i nie będzie problematyczny, co najwyżej tym którym przeszkadza, nazwą go alkoholikiem
zawsze dbali o to aby ich obywatele nie myśleli zbyt trzeźwo
wódka tania, telewizja co pierdoli we łbie normalnemu człowiekowi
/podobne do gówna w TVN u nas/
to wytresowany obywatel
i nie będzie problematyczny, co najwyżej tym którym przeszkadza, nazwą go alkoholikiem
@up
Z większością racja, ale ich tv jest jak nasza tvp, toczka w toczkę, tvn to raczej propaganda pokroju bbc czy cnn.
Z większością racja, ale ich tv jest jak nasza tvp, toczka w toczkę, tvn to raczej propaganda pokroju bbc czy cnn.
Nihilista napisał/a:
@up
toczka w toczkę, a możesz przetłumaczyć na rosyjski,
myślę że nie będzie to dla ciebie problemem
Nihilista napisał/a:
@up
Nie za dużym, trochę znam języki. Zaskoczony?
żartuję, ale dialekt lekko białostocki
spoko, pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów