Pozdro sadole!
Pozdro sadole!
"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"Piszesz jak gimbol, jarasz się breivikiem jak gimbol, zrobiłeś chujowy komiks będący połączeniem puchałkę i tematu masowego mordu. Tak stwierdzam. Stwierdzam, że jeśli na prawdę masz te 19 lat to i tak mentalnie siedzisz nadal w pieluchach. A temat breivika dawno przestał byś śmieszny. Chcesz być artystą karykaturzystą? Zapoznaj się z ołówkiem i papierem a nie chujowym komiksem na jakiejś chujowej stronie do robienia komiksów.
Jak dla Ciebie kolego temat breivika był kiedykolwiek śmieszny, to powodzenia. Sadistic, sadistic'iem ale mimo wszystko tam zginęli niewinni ludzie i uważam osobiście że to nie jest żaden powód do śmiechu. Ciekawe co byś powiedział, gdyby znalazła się tam bliska Tobie osoba.
Ludzie proszę.. Najpierw myśleć potem robić :/
Jak dla Ciebie kolego temat breivika był kiedykolwiek śmieszny, to powodzenia. Sadistic, sadistic'iem ale mimo wszystko tam zginęli niewinni ludzie i uważam osobiście że to nie jest żaden powód do śmiechu. Ciekawe co byś powiedział, gdyby znalazła się tam bliska Tobie osoba.
Ludzie proszę.. Najpierw myśleć potem robić :/
Źle się wyraziłem. Nie chodziło mi o to, że śmiać można było się z tego do łez a raczej o to, że niedługo po zdarzeniu internet kipiał wręcz komiksami, kawałami, anegdotami o tym.
edit; macie wincyj tego autora pl.vichan.net/r+oc/res/818.html818
Co ty pierdolisz kolego, że ty to robiłeś hahah Jak to anon sławny z kurachena i vichena rysował (na tablecie) Oszukisto ty jeden
Na chanie też kumpel to wrzucił. Napisałem, że kolega jest grafikiem. Ja i kumpel chodzimy do jednej klasy IV tech. architektury i robimy to na lekcjach. Na vichanie sie to lepiej przyjęło. Macie link do fan page mojego ziomka nazywa się Vizcas Drawings. ( nie moge dodać linków zewnętrznych).
Czytajcie komentarze ze zrozumieniem. A jak sie komuś nie podoba to już nie moja sprawa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów