📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tacy wielcy patrioci ale szacunku dla prezydenta własnego "ukochanego" kraju zero
Coś pięknego... Teraz gwizdy, a za 4 lata Trybunał Stanu.
Już się nie mogę doczekać.
@up W demokratycznym kraju na szacunek trzeba sobie zapracować np. nie byciem kłamliwą marionetką kompletnie uzależnioną od prezesa. Jeżeli prezydent szanuje tylko 30% Polaków to 70% ma prawo się wkurwić.
Już się nie mogę doczekać.
@up W demokratycznym kraju na szacunek trzeba sobie zapracować np. nie byciem kłamliwą marionetką kompletnie uzależnioną od prezesa. Jeżeli prezydent szanuje tylko 30% Polaków to 70% ma prawo się wkurwić.
Jak szydło wygwizdali, to specjaliści od zamachów mówili że to gwizdy z niemieckim akcentem. Ciekawe co teraz powiedzą.
No cóż, takich mamy zajebistych prezydentów, mogło być gorzej, wystarczy sobie przypomnieć lesia (jednego i drugiego).
No cóż, takich mamy zajebistych prezydentów, mogło być gorzej, wystarczy sobie przypomnieć lesia (jednego i drugiego).
BiałyNigger napisał/a:
Jeżeli prezydent nie szanuje tylko 30% Polaków to 70% ma prawo się wk***ić.
Że co? 70% Polaków ma się wkurwić, bo prezydent nie szanuje tylko 30%?
Jaka propaganda.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Mr.Drwalu napisał/a:
Jaka propaganda.
TO jest wg Ciebie propaganda? Rząd, który każdą porażkę zwala na opozycję i tajemnicze interesy z zewnątrz to twoja iluzoryczna rzeczywistość?
Jedynja opcja dla Polski to podzielić kraj na wschodnią i zachodznią część i zacząć wysiedlać ludzi, tam gdzie chcą należeć.
Nie dogodzisz Polakowi. Polska rodzielona jets na dwa ekstremy: ci co są za obecną władzą i ci co są przeciw (niezależnie kto jest przy władzy zawsze jest ten sam schemat). I jak ma być kurwa dobrze w tym kraju, jak ludzie zamiast się złączyć coraz bardziej sie dzielą? To jest piękny efekt propagandy puszcanej z góry.
Bo banda debili co zapierdala od zmierzchu do świtu w fabrykach za minimalną nie zastanawia się, że naród skółócony jest łatwiej kontorlować, i wróci taki jeden z drugim z roboty otworzy piwo i zacznie pierdolić, jak w kraju jest źle. A jak byliśmy tanią siłą roboczą, tak jesteśmy. No i tani szlak przewozowy z rosji do niemiec i spowrotem.
Wszyscy jesteście pojebani, bo nie widzicie, że PO, PiS, Sld, nowoczesne i inne chuje grają z wami jak chcą, nie dając wam nawet czasu pomyśleć nad swoimi chujowymi żywotami, a glównie tym, jak się 40 milionów ludzi daje zamnipulować, byle broń boże nie złączyli się w jedno. Bo Polska jest znana z tego, że rozpierdol zrobi i pół świata będzie srało w gacie. Dlatego trzeba Polaków trzymać za ryje, a wy się tak dajecie...
Nie dogodzisz Polakowi. Polska rodzielona jets na dwa ekstremy: ci co są za obecną władzą i ci co są przeciw (niezależnie kto jest przy władzy zawsze jest ten sam schemat). I jak ma być kurwa dobrze w tym kraju, jak ludzie zamiast się złączyć coraz bardziej sie dzielą? To jest piękny efekt propagandy puszcanej z góry.
Bo banda debili co zapierdala od zmierzchu do świtu w fabrykach za minimalną nie zastanawia się, że naród skółócony jest łatwiej kontorlować, i wróci taki jeden z drugim z roboty otworzy piwo i zacznie pierdolić, jak w kraju jest źle. A jak byliśmy tanią siłą roboczą, tak jesteśmy. No i tani szlak przewozowy z rosji do niemiec i spowrotem.
Wszyscy jesteście pojebani, bo nie widzicie, że PO, PiS, Sld, nowoczesne i inne chuje grają z wami jak chcą, nie dając wam nawet czasu pomyśleć nad swoimi chujowymi żywotami, a glównie tym, jak się 40 milionów ludzi daje zamnipulować, byle broń boże nie złączyli się w jedno. Bo Polska jest znana z tego, że rozpierdol zrobi i pół świata będzie srało w gacie. Dlatego trzeba Polaków trzymać za ryje, a wy się tak dajecie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów