Mało znany w Polsce, bardzo dobry bokser Andrzej Fonfara.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mało znany? jestes glupi czy tylko udajesz?
@krajstofer uwierz mi, że niewiele osób o nim słyszało. A wiele osób, gdy usłyszało jego nazwisko, zapytało: "Kto to jest?"
no faktycznie 12 latkowie mogli o nim nie słyszeć...
Na jakim wypizdowie Ty mieszkasz chłopie pisząc że Fonfara jest mało znany, przed momentem zapytałem kobiety czy zna te nazwisko i od razu odpowiedziała że to ten chudy bokser, imienia nie znała ale nazwisko od razu załapała.
PikosTychy napisał/a:
no faktycznie 12 latkowie mogli o nim nie słyszeć...
Bądź ludzie, którzy nie oglądają i nie interesuję się tym sportem
@up: dokładnie - lat mam ponad 40 i usłyszałem nazwisko po raz pierwszy w życiu Z drugiej strony to kwestia promocji - nazwiska Gołota czy Adamek znają wszyscy. Wielu jest utalentowanych sportowców, o których społeczeństwo nie wie, bo nie pompuje się w nich takiej kasy
Równie dobrze można nazwać ten filmik pokazowym dla naszych drogowców: jak poprawnie kłaść asfalt.
w 0:35 sekundzie widać jak drapie swojego czarnuszka przed walka jak pieska, widać dba o swojego pupila
Mało znany... Jak ktoś nie interesuje się boksem to może kojarzy tylko Rockyego i kurwa Gołote, ale jak ktoś jest trochę przy sporcie to Fonfare zna. Jakiś super zajebisty to on nie jest, ale na chujową półciężką rokuje bardzo dobrze. Oczywiście dostałbym wpierdol od niego w pół sekundy, żeby była jasność.
Lepiej by ktoś wrzucił moment jak posłał na deski obecnego mistrza świata WBC w wadze półciężkiej Adnoisa Stevensona ,który nigdy nie leżał na deskach.
Mało co wtedy pół mieszkania obudziłem.
a chuj macie.
Obecnie Andrzej Fonfara z Adnoisem Stevensonem ma szanse w walce 50-50
Walke przegrał ,ale był blisko sprawienia takiej samej niespodzianki jak ostatnio Krzysztof Głowacki
Mało co wtedy pół mieszkania obudziłem.
a chuj macie.
Obecnie Andrzej Fonfara z Adnoisem Stevensonem ma szanse w walce 50-50
Walke przegrał ,ale był blisko sprawienia takiej samej niespodzianki jak ostatnio Krzysztof Głowacki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów