Moim zdaniem najbardziej efektowna runda w życiu Andrzeja Gołoty, pomimo, że przeciwnik nie był najwyższych lotów, to był wspaniale przygotowany do walki i szacunek dla niego, za to że przetrwał tę walkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż się łezka w oku kręci. Andrzej był świetnym bokserem, sto razy lepszym niż adamki, szpilki i inne (zaraz pewnie podniosą się głosy, że przecież z Adamkiem dostał po gębie. Jeśli wzięlibyśmy Gołote z jego "Primetime" to Adamek nie wytrzymałby 3 rund i taka jest niestety prawda) Andrzej miał wszystko, wzrost, wage, balans, siłe, technike, ale niestety lubił faulować. Żaden bokser nie wzbudzał ani nie wzbudza takich emocji jak on. Pamiętam jak sie wstawało w nocy na jego walki ehh to były czasy:)
Dla mnie Gołota jest zajebisty. Mało kto tak napierdalał. Miał słabą psychę czy coś, ale jakie to ma znaczenie? Nikt nie wie jak było z tymi "dziwnymi" walkami. Gościu nakurwiał jak niewielu i to się liczy. Jest co wspominać. Piwo dla Endrju.
losterlse napisał/a:
Czemu nie najwyższych lotów? Kliczce wpierdolił, a tak poza tym to niedawno zastrzelili go w barze w RPA
Nie. Tamten to był Corrie Sanders. Minimalna różnica w pisowni, ale dwaj różni bokserzy.
Nie liczyć z tym Sandersem, który niedawno zginął od postrzału jak dobrze pamiętam. To ten, który Władkowi Kliczce zgotował piekło w ringu i później przegrał ze starszym z braci, który musiał się nieźle namęczyć by go złamać. Wszystko na YT pod hasłem "klitschko sanders"
nie mylić *** miało być na początku, sorry za gafę ale to dla mnie długi dzień...
nie mylić *** miało być na początku, sorry za gafę ale to dla mnie długi dzień...
Pięknie i słusznie Andrzej wygrał szkoda tylko że przez punkty, a było tak blisko knock-aut`u.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów