📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla mnie słabe. Na marginesie, kto mu teraz pisze teksty?
Byłem jakiś czas temu na jego występie. Ten facet tyle lat grał Ferdynanda Kiepskiego, że już w rzeczywistości zrobił się z niego taki "pół-mózg". Nie polecam, szkoda czasu i kasy.
Idźcie w chuj z tym POwskim pachołkiem. Popieranie złodziei świadczy o braku inteligencji, granie ferdka zrobiło z niego ferdka.
Ja pierdolę, nawet do miernego występu aktora na scenie kabaretowej dopierdolić potraficie politykę. To już jest chore.
On nigdy w kabarecie mnie nie zachwycał. Ale to samo mogę powiedzieć o Pazurze czy Dańcu.
kalium napisał/a:
Dla mnie słabe. Na marginesie, kto mu teraz pisze teksty?
Może paździoch
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów