Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
propan-butan 2018-07-27, 12:28
Tylko dzięki temu, że wreszcie Polską rządzą normalni ludzie było to możliwe! Przy innych rządach nikt by na to nie zwrócił uwagi. Jedynie propolski rząd daje takie możliwość!
Zgłoś
Dr0mg 2018-07-27, 14:14
ja myślałem że zjazd to wygląda tak jak to robił Hermann Maier
Zgłoś
kaczmarzgr 2018-07-27, 14:14
dam piwo jak wjedzie z powrotem na szczyt
Zgłoś
htp 2018-07-27, 14:17
Dobrze, że nie zjechał na rowerze, bo by mu się tu dostało za bycie pedalarzem.
Zgłoś
Sol 2018-07-27, 14:19
DoubleBorger napisał/a:

Montażysta sapie, czy ten zjeżdżajacy?

To dron sapie
Zgłoś
a................e 2018-07-27, 14:22 2
Spiderowski napisał/a:

Jakby każdy człowiek miał takie zdanie to teraz ciągle byśmy siedzieli na drzewach, bo po co ryzykować życie i zejść z drzewa skoro owoce są, bezpiecznie jest, liście chronią przed słońcem...

Pierdolisz głupoty. Adaptacja do życia a niebezpieczne fanaberie to dwie różne sprawy. Fajnie, że sobie zjechał na nartach. Niezależnie, czy to Polak, Rosjanin czy Meksykanin - nadal mam to w dupie. Żadnych korzyści poza karmieniem polaczkowej dumy narodowej.
Zgłoś
feniks_01 2018-07-27, 14:30
A dla mnie Czantoria to dalej wyzwanie...
Zgłoś
maciupek123 2018-07-27, 15:55 4
Zawsze mi się chce śmiać z ludzi którzy gadają że to głupota, a bo mam dwójke dzieci i rodzine. Największa głupota to właśnie nic nie robienie, dzieci, praca, spać i raz w roku poleżeć na kamieniach w Chorwacji Rodziny nie mam i mieć nie zamierzam, bo masochistą nie jestem. A w życiu, jak tylko będę mieć okazje spróbuje wszystkiego, nawet jeśli ma mnie to kiedyś zabić. Wtedy bedę mógł powiedzieć że miałem zajebiste życie. A ty? Będziesz się cieszyć że masz 2 dzieciaków które są już dorosłe i teraz one ,, dzieci, praca, spać i raz w roku poleżeć na kamieniach w Chorwacji" i tak z pokolenia na pokolenie?
Zgłoś
AnalDewastator 2018-07-27, 16:29 1
maciupek123 napisał/a:

Zawsze mi się chce śmiać z ludzi którzy gadają że to głupota, a bo mam dwójke dzieci i rodzine. Największa głupota to właśnie nic nie robienie, dzieci, praca, spać i raz w roku poleżeć na kamieniach w Chorwacji Rodziny nie mam i mieć nie zamierzam, bo masochistą nie jestem. A w życiu, jak tylko będę mieć okazje spróbuje wszystkiego, nawet jeśli ma mnie to kiedyś zabić. Wtedy bedę mógł powiedzieć że miałem zajebiste życie. A ty? Będziesz się cieszyć że masz 2 dzieciaków które są już dorosłe i teraz one ,, dzieci, praca, spać i raz w roku poleżeć na kamieniach w Chorwacji" i tak z pokolenia na pokolenie?

Czekam na materiał, jak się jebiesz z murzynami A raczej jak oni dymają ciebie

No co? W życiu trzeba spróbować wszystkiego! Nawet jeśli cię to (czytaj 40cm kutas) zabije
Zgłoś
J................8 2018-07-27, 16:30 3
@all zajebiste grono ekspertów
Zgłoś
Polnischefuhrer 2018-07-27, 16:37 2
Ja pierdole co za debile, ja znawcą nie jestem ale wiem, że gość nie pękał jak to mówicie tylko uprawiał skialpinizm, a nie jazdę ekstremalną czy narciarstwo alpejskie. Z takiej góry niemożliwe jest zjechanie takie jak widzieliście kiedyś na olimpiadzie ze względu na warunki i teren. Dlatego też wygląda to bardziej na zejście niż zjazd, choć jest bardziej niebezpieczne od typowego zjazdu, gdyż na takich górach ryzyko lawiny czy zrobienia sobie krzywdy jest spore (złam sobie rękę na takim K2 to ciekawe jak się uratujesz kretynie jeden z drugim).

AnalDewastator napisał/a:

Czekam na materiał, jak się jebiesz z murzynami A raczej jak oni dymają ciebie

No co? W życiu trzeba spróbować wszystkiego! Nawet jeśli cię to (czytaj 40cm kutas) zabije

W życiu trzeba robić to na co ma się ochotę, także sam opierdalaj murzyńskie kolby kutafilcu
Zgłoś
S................n 2018-07-27, 18:51
Fake! Nie było reklam RedBull i GoPro na początku
Zgłoś
zonk84 2018-07-27, 22:06
Ja pierdziele po co on tak hamuje?
Zgłoś
mega_lis 2018-07-28, 10:19
Teraz właź chuju z powrotem i posprzątaj po sobie...
Zgłoś
konradmm 2018-07-30, 23:35 1
A gdzie jakiś komentarz "szkoda ze sie nie zabił"? Dałbym piwo a tak nigdzie nie warto...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem