📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Amerykę odkrył... Powtarzam to w kółko każdemu, od kiedy wybuchł szał na jaranie sie islamem.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Duma rozpierdala moje aryjskie serce
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Wole żyć w biednej białej Polsce niż w bogatej kolorowej Anglii poza tym wole polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu.
-Otto von Bismarck
Jestes z polwyspu indyjskiego badz Iranu? Bo to wlasnie tam zyja sobie Ariowie, a ze Hitler byl idiota ktory nie za bardzo sam wiedzial o co mu chodzi no to nazwal swoj narod bo nie mial lepszego pomyslu.
A tak wyglada prawdziwa kobieta aryjska
Jestes z polwyspu indyjskiego badz Iranu? Bo to wlasnie tam zyja sobie Ariowie, a ze Hitler byl idiota ktory nie za bardzo sam wiedzial o co mu chodzi no to nazwal swoj narod bo nie mial lepszego pomyslu.
A tak wyglada prawdziwa kobieta aryjska
@AliAkbar
Moje życie już nigdy nie będzie takie samo
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Moje życie już nigdy nie będzie takie samo
Co ty pierdolisz, aryjczycy przybyli do Indi i zostawili im tylko tą nazwe. Hindusi to nie żadni arianie tylko czarnuchy. Poucz sie o antropologi, nawet już w czasach starożytnych Juliusz Cezar mówił o Germanach/Celtach/Słowianach = Aryjczycy
Aryjczycy przez 1000 lat żyli w Indiach, nie mieszali sie z tym brudactwem tylko nimi rządzili.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów