Ja wiem, wiem że był homo, ale pare dni temu była jego rocznica. Przyczynił się do logotypu coca cola i amerykanskiej zupy pomidorowej. Mam podgląd na światowe kamery. Na fejszbuku dodało mi własnie o nim wpis, a własciwie obraz na jego nagrobek z tabliczka że ok 17-stej czasu polskiego rozpocznie sie tam jakaś imprezka. warhol.org/figment/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Cytat:
Został pochowany na cmentarzu katolickim St. John the Baptist w Bethel Park, w Pensylwanii, na południe od Pittsburgha.
A teraz wyjaśnij mi jakim sposobem mając 5 PM w Pensylwanii u nas będzie godzina 17?
No tak, czasy strefowe. Teraz jest u nich:
11:03
czwartek, 6 sierpnia 2015 (GMT-4)
Godzina w: Pensylwania, Stany Zjednoczone
To naszego bedzie ok 23?
A chętnie zobaczę co się będzie tam odpierdalać.
Jaranie się czymkolwiek jest spoko, o ile ma się umiar.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów