📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fajnie w kółko podpierdalał dobrze że go stara zabrała bo by tak łaził i łaził i łaził ....
najebal sie najnormalniej w swiecie
HAHAHA, Mariolka przyszła i mówi do Andrzejka IDZIEMY DO DOMU! Jak zawsze słucha żonki, nic się nie zmienił nasz Endrju
zachowuje się jak po wylewie...
Natrętne dziennikarzyny zaczęły za nim łazić to próbował się wyrwać i łaził w tą i z powrotem
Jaka oblewa, jaka choroba filipińska... każdy kumaty wie, że Andrzej zawsze sobie robi jaja z dziennikarzy.
Łażą tacy zadają te pytania, ja się pytam na chuj? Tylko męczą nam Andrzejka
spoko gość jest z gołoty.
Dzieki Andrzejowi poszedlem na pierwszy trening. Chuj z tego wyszlo, ale przynajmniej mam jakies wspomnienia, dzieki Andriiuuuu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów