18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Anegdota o klocku
dogip • 2014-02-19, 12:49
Przypomniała mi się sytuacja z mojej pracy.

Otóż przyszedł długo wyczekiwany remont Wujków Cześków (czytaj WC) w budynku, w którym pracuję. Prace trwały dosyć długo, bo trzeba było usunąć stare płytki ze ścian i podłóg (z czasów PRL-u), potem położyć nowe. Skoro robi się już taki remont, to należy również wymienić i kibelek i umywalkę w każdym WC. Wszystko przebiegało bez przeszkód, aż przytrafiła się pewna gwiazda (klientka). Budowlańcy poszli po jakąś część, chyba rurę odpływową, mniejsza z tym. Postawili zatem obok otworu muszlę klozetową i zeszli na dół do magazynku. Gdy wracali z kibelka wyszła paniusia.

Zastanawiali się cóż mogła tam robić. Dowiedzieli się jak weszli do środka. W muszli klozetowej leżał sobie klocek wyprodukowany przez ową Panią. Muszla nie była jeszcze skompletowana, nie było papieru. Pani musiała sobie zatem poradzić. Dupsko wytarła podpaską

Do tej pory jak przychodzi do nas, to uśmiech pojawia mi się na twarzy, bo majstrowie nie omieszkali wskazać nam kto to był, jak opowiadali o całym zajściu.
Zgłoś
R................t 2014-02-19, 13:26 14
Nie ma piwa za "Wujków Cześków"

Nie rozwodzę się bo lecę na "Panią Krystynę Sąsiadkę" (PKS)
Zgłoś
Sinus 2014-02-19, 16:14 1
Patrz jaka bez kultury. Nawet wody nie spuściła.
Zgłoś
Darki72 2014-02-19, 18:20
Przyznales sie kolegom z pracy ze to twoja dziewczyna?
Zgłoś
Sova30 2014-02-19, 19:40
A czy ta pani nie jest przypadkiem "kolor włosów blond"? Chyba, że tak ją nacisnęło, że dopiero po fakcie skumała o co chodzi
Zgłoś
uber_kox 2014-02-19, 21:46 2
Taa kurwa. Śmiechy chichy. Ciekawe kto tę spuściznę po owej pani posprzątał? Chyba wtedy temu wybrańcowi nie pojawił się uśmiech na twarzy ;]
Zgłoś
Smuxer 2014-02-19, 21:54 5
kobiety nie srają
Zgłoś
m................l 2014-02-19, 22:37
Ona sobie poradziła, a ciekawe jak budowlańcy.
Zgłoś
endrjul 2014-02-19, 22:43 1
Jakąś fotkę jej pierdolinij i tu umieść. Niech i nam się pojawi uśmiech na twarzy.
Zgłoś
facer 2014-02-19, 23:00
autor się śmieje, obraca to w żart;
taka forma leczenia traumy po sprzątaniu tego gówna
Zgłoś
stery_srh 2014-02-19, 23:32
No to pojechała z grubej rury...

Smak '80 lat...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów