18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Anegdota
T0B1 • 2012-09-12, 19:39
Stephen Hawking spędza całe dnie patrząc w swoją klawiaturę. Uwielbia oglądać F1 w niedzielę.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
D.Hume 2012-09-12, 23:27
to tak jak ja, też oglądam F1, nie jestem sam, jak dobrze

Roll that shit, like that shit, smoke it
Zgłoś
Morei_Sky 2012-09-13, 0:00
Ja mam 1 Żal do Howkinga. Ma prestiż > Ma. Ma małą władze manipulacyjną mediami > Ma. Ma kasę > Ma. Ma x innych żeczy > Ma. Ma żółte zemby choć jest bogaty i ma żone ? Ma. Choć za jebane 10 dolców w Emerice za 10 min wizyty by mu to zmienili, to jest zbyt leniwy, by gałką poruszyć pojechać do dentistim i wyleczyć swoje MAKROząbki.
Zgłoś
matx 2012-09-13, 0:21 10
Uwielbiam czarny humor i wiem, ze to sadistic (choc userzy 2k11,2k12 i tak mi to wypomna) to uwazam za debilizm nasmiwanie sie z najmadrzejszego czlowieka na ziemi. Powiem wiecej, to zyjaca legenda.
Niestety wiekszosc tepego spoleczenstwa nie rozumie o czym ten czlowiek mowi. Rzeczy takie jak "teoria wzglednosci", "grawitacja kwantowa" czy "prominiowanie Hawkinga" to czarna magia dla plebsu. To, ze jest profesorem matematyki i fizyki na Cambridge to tez nic wielkiego.
Nie ma jak zlapac olowka w reke ale tego nie potrzebuje, skomplikowane obliczenia matematyczne rozwiazuje glowa. Ten czlowiek ma IQ rowne 160.

Lubie sie smiac z wszystkich. Papieza uwazam za kawal chuja i pedofila. Ale temu czlowikowi nie mam nic do zarzucenia, jest geniuszem.

Zaraz bedzie i tak typowy tekst "wypierdalaj na samosie" od jakiegos swiezaka, ktory na harda i tak nie wchodzi ale spoko, normalka tutaj.

"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
Zgłoś
Darkstep 2012-09-13, 0:23
Co on ciągle tak się cieszy ?

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
MogeCieZjeść 2012-09-13, 2:47 2
Lubie jego prace na temat astronomi, nie ma sobie równych. Chodzić nie może, a wyprzedza wszystkich jak leci.
Zgłoś
wyrwiszmat88 2012-09-13, 7:57 4
saymonek napisał/a:

Się śmiejecie z faceta, a prawdopodobnie jego gówno ma wyższe IQ niż wy.

co mu po IQ jak se sam nawet dupy podetrzeć nie może ,no chyba ,że gówno o którym wspomniałes jest naprawde w chuj inteligentne.
Zgłoś
Keepo 2012-09-13, 8:10 1
saymonek napisał/a:

Się śmiejecie z faceta, a prawdopodobnie jego gówno ma wyższe IQ niż wy.

Dlatego sra pod siebie, ładuje się energią

Zgłoś
skizo 2012-09-13, 8:12
wyrwiszmat88 napisał/a:

co mu po IQ jak se sam nawet dupy podetrzeć nie może ,no chyba ,że gówno o którym wspomniałes jest naprawde w chuj inteligentne.

Przez przypadek dałem ci piwo - wybacz.
Koles ma większe jaja niż ty jestem tego pewien, a już o jego IQ się nie wypowiadaj bo chyba nie wiesz kim on jest i jakie ma dokonania.

Zresztą z kim ja rozmawiam... pewnie gówno wiesz o grawitacji kwantowej czy czarnych dziurach które są chyba ważniejsze dla ludzkości niż jego niemożność podcierania dupska nie?
Zgłoś
wyrwiszmat88 2012-09-13, 8:40 1
skizo napisał/a:

Przez przypadek dałem ci piwo - wybacz.
Koles ma większe jaja niż ty jestem tego pewien, a już o jego IQ się nie wypowiadaj bo chyba nie wiesz kim on jest i jakie ma dokonania.

Zresztą z kim ja rozmawiam... pewnie gówno wiesz o grawitacji kwantowej czy czarnych dziurach które są chyba ważniejsze dla ludzkości niż jego niemożność podcierania dupska nie?

Nie zrozumiałeś mnie, ale nie mam zamiaru cisnąć Ci z tego powodu od głąbów. Nadal jednak twierdzę ,że gdybym miał do wyboru na starcie ogromną wiedzę o czarnych dziurach albo możliwość obejście się bez proszenia kogoś o podtarcie dupy to wybieram tę drugą opcję. Jeśli dalej nie kumasz to wyjaśnie to najprościej jak potrafię- Z całym szacunkiem do geniuszu Stephena uważam ,że zdrowie jest ważniejsze niż iloraz inteligencji, dziękuję i nie spinaj tak brochy następnym razem.
Zgłoś
Calina 2012-09-13, 10:08 2
Morei_Sky napisał/a:

Ja mam 1 Żal do Howkinga. Ma prestiż > Ma. Ma małą władze manipulacyjną mediami > Ma. Ma kasę > Ma. Ma x innych żeczy > Ma. Ma żółte zemby choć jest bogaty i ma żone ? Ma. Choć za jebane 10 dolców w Emerice za 10 min wizyty by mu to zmienili, to jest zbyt leniwy, by gałką poruszyć pojechać do dentistim i wyleczyć swoje MAKROząbki.

Wstań, przeproś i wyjdź.

Ogólnie mało się udzielam, ale jak widzę takie durne komentarze do tego z brakiem wiedzy nt. ortografii danej do opanowania w podstawówce to mnie krew zalewa.
Zgłoś
elda1987 2012-09-13, 13:23
A ja się pośmiałam, bo to jest kurwa śmieszne I wiem co to czarna dziura i promieniowanie kwantowe, bo oglądam Big Bang Theory
Zgłoś
JcS 2012-09-13, 17:35
@Dla wszystkich tępaków, którzy nie odróżniają mądrości od inteligencji.
Otóż Stephen nie jest wybitnie inteligentny. Jego iloraz inteligencji wynosi jedynie ok 160. Jeśli chodzi i astrono-fizyko-fantastykę, to może i jest najwybitniejszą jednostką, ale nie spinajcie się tak. Przecież oprócz tego, że jest bardzo mądry, jest też zajebiście śmieszny.

Zgłoś
NORDBERT 2012-09-13, 21:47
ja potrafie sobie sam podetrzec tylek...
Zgłoś
Cfany 2012-09-14, 19:52
Cytat:

Otóż Stephen nie jest wybitnie inteligentny. Jego iloraz inteligencji wynosi jedynie ok 160

Nigdy nie wykonywał testu IQ. Wspomina o tym w najnowszym wywiadzie.
Zgłoś
P................n 2012-09-15, 21:55
Morei_Sky napisał/a:

Czekaj, Ty masz żal do Hawkinsa, że sobie "zembów" nie wybielił?

Ja mam do Ciebie żal o to:

- że skłamałeś z wiekiem w profilu (jeśli podałeś swój prawdziwy wiek to jesteś najzwyklejszym w świecie debilem). Masz pewnie z 16.

- nie szanujesz języka ojczystego i ludzi, którzy muszą później Twoje posty czytać (zamiast ząbki wybielać zapierdalaj po słownik lub korepetycje z polskiego).

Weź spójrz "geniuszu" ile ma facet lat. Nawet jak o zębiska dbasz to nie inwestując w protezy raczej nie masz co liczyć, by ok 70 roku życia mieć pełen komplet ( o bieli tych, które się ostały nie wspominając).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów