Roll that shit, like that shit, smoke it______________
"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.______________
drum'n'bass | dubstep | breakcoreSię śmiejecie z faceta, a prawdopodobnie jego gówno ma wyższe IQ niż wy.
Się śmiejecie z faceta, a prawdopodobnie jego gówno ma wyższe IQ niż wy.
Zresztą z kim ja rozmawiam... pewnie gówno wiesz o grawitacji kwantowej czy czarnych dziurach które są chyba ważniejsze dla ludzkości niż jego niemożność podcierania dupska nie?
Ja mam 1 Żal do Howkinga. Ma prestiż > Ma. Ma małą władze manipulacyjną mediami > Ma. Ma kasę > Ma. Ma x innych żeczy > Ma. Ma żółte zemby choć jest bogaty i ma żone ? Ma. Choć za jebane 10 dolców w Emerice za 10 min wizyty by mu to zmienili, to jest zbyt leniwy, by gałką poruszyć pojechać do dentistim i wyleczyć swoje MAKROząbki.
Otóż Stephen nie jest wybitnie inteligentny. Jego iloraz inteligencji wynosi jedynie ok 160
Ja mam 1 Żal do Howkinga. Ma prestiż > Ma. Ma małą władze manipulacyjną mediami > Ma. Ma kasę > Ma. Ma x innych żeczy > Ma. Ma żółte zemby choć jest bogaty i ma żone ? Ma. Choć za jebane 10 dolców w Emerice za 10 min wizyty by mu to zmienili, to jest zbyt leniwy, by gałką poruszyć pojechać do dentistim i wyleczyć swoje MAKROząbki.