18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Anegdota
T0B1 • 2012-09-12, 19:39
Stephen Hawking spędza całe dnie patrząc w swoją klawiaturę. Uwielbia oglądać F1 w niedzielę.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
D.Hume 2012-09-12, 23:27
to tak jak ja, też oglądam F1, nie jestem sam, jak dobrze
Zgłoś
Morei_Sky 2012-09-13, 0:00
Ja mam 1 Żal do Howkinga. Ma prestiż > Ma. Ma małą władze manipulacyjną mediami > Ma. Ma kasę > Ma. Ma x innych żeczy > Ma. Ma żółte zemby choć jest bogaty i ma żone ? Ma. Choć za jebane 10 dolców w Emerice za 10 min wizyty by mu to zmienili, to jest zbyt leniwy, by gałką poruszyć pojechać do dentistim i wyleczyć swoje MAKROząbki.
Zgłoś
matx 2012-09-13, 0:21 10
Uwielbiam czarny humor i wiem, ze to sadistic (choc userzy 2k11,2k12 i tak mi to wypomna) to uwazam za debilizm nasmiwanie sie z najmadrzejszego czlowieka na ziemi. Powiem wiecej, to zyjaca legenda.
Niestety wiekszosc tepego spoleczenstwa nie rozumie o czym ten czlowiek mowi. Rzeczy takie jak "teoria wzglednosci", "grawitacja kwantowa" czy "prominiowanie Hawkinga" to czarna magia dla plebsu. To, ze jest profesorem matematyki i fizyki na Cambridge to tez nic wielkiego.
Nie ma jak zlapac olowka w reke ale tego nie potrzebuje, skomplikowane obliczenia matematyczne rozwiazuje glowa. Ten czlowiek ma IQ rowne 160.

Lubie sie smiac z wszystkich. Papieza uwazam za kawal chuja i pedofila. Ale temu czlowikowi nie mam nic do zarzucenia, jest geniuszem.

Zaraz bedzie i tak typowy tekst "wypierdalaj na samosie" od jakiegos swiezaka, ktory na harda i tak nie wchodzi ale spoko, normalka tutaj.
Zgłoś
Darkstep 2012-09-13, 0:23
Co on ciągle tak się cieszy ?
Zgłoś
MogeCieZjeść 2012-09-13, 2:47 2
Lubie jego prace na temat astronomi, nie ma sobie równych. Chodzić nie może, a wyprzedza wszystkich jak leci.
Zgłoś
wyrwiszmat88 2012-09-13, 7:57 4
saymonek napisał/a:

Się śmiejecie z faceta, a prawdopodobnie jego gówno ma wyższe IQ niż wy.

co mu po IQ jak se sam nawet dupy podetrzeć nie może ,no chyba ,że gówno o którym wspomniałes jest naprawde w chuj inteligentne.
Zgłoś
Keepo 2012-09-13, 8:10 1
saymonek napisał/a:

Się śmiejecie z faceta, a prawdopodobnie jego gówno ma wyższe IQ niż wy.

Dlatego sra pod siebie, ładuje się energią
Zgłoś
skizo 2012-09-13, 8:12
wyrwiszmat88 napisał/a:

co mu po IQ jak se sam nawet dupy podetrzeć nie może ,no chyba ,że gówno o którym wspomniałes jest naprawde w chuj inteligentne.

Przez przypadek dałem ci piwo - wybacz.
Koles ma większe jaja niż ty jestem tego pewien, a już o jego IQ się nie wypowiadaj bo chyba nie wiesz kim on jest i jakie ma dokonania.

Zresztą z kim ja rozmawiam... pewnie gówno wiesz o grawitacji kwantowej czy czarnych dziurach które są chyba ważniejsze dla ludzkości niż jego niemożność podcierania dupska nie?
Zgłoś
wyrwiszmat88 2012-09-13, 8:40 1
skizo napisał/a:

Przez przypadek dałem ci piwo - wybacz.
Koles ma większe jaja niż ty jestem tego pewien, a już o jego IQ się nie wypowiadaj bo chyba nie wiesz kim on jest i jakie ma dokonania.

Zresztą z kim ja rozmawiam... pewnie gówno wiesz o grawitacji kwantowej czy czarnych dziurach które są chyba ważniejsze dla ludzkości niż jego niemożność podcierania dupska nie?

Nie zrozumiałeś mnie, ale nie mam zamiaru cisnąć Ci z tego powodu od głąbów. Nadal jednak twierdzę ,że gdybym miał do wyboru na starcie ogromną wiedzę o czarnych dziurach albo możliwość obejście się bez proszenia kogoś o podtarcie dupy to wybieram tę drugą opcję. Jeśli dalej nie kumasz to wyjaśnie to najprościej jak potrafię- Z całym szacunkiem do geniuszu Stephena uważam ,że zdrowie jest ważniejsze niż iloraz inteligencji, dziękuję i nie spinaj tak brochy następnym razem.
Zgłoś
Calina 2012-09-13, 10:08 2
Morei_Sky napisał/a:

Ja mam 1 Żal do Howkinga. Ma prestiż > Ma. Ma małą władze manipulacyjną mediami > Ma. Ma kasę > Ma. Ma x innych żeczy > Ma. Ma żółte zemby choć jest bogaty i ma żone ? Ma. Choć za jebane 10 dolców w Emerice za 10 min wizyty by mu to zmienili, to jest zbyt leniwy, by gałką poruszyć pojechać do dentistim i wyleczyć swoje MAKROząbki.

Wstań, przeproś i wyjdź.

Ogólnie mało się udzielam, ale jak widzę takie durne komentarze do tego z brakiem wiedzy nt. ortografii danej do opanowania w podstawówce to mnie krew zalewa.
Zgłoś
elda1987 2012-09-13, 13:23
A ja się pośmiałam, bo to jest kurwa śmieszne I wiem co to czarna dziura i promieniowanie kwantowe, bo oglądam Big Bang Theory
Zgłoś
JcS 2012-09-13, 17:35
@Dla wszystkich tępaków, którzy nie odróżniają mądrości od inteligencji.
Otóż Stephen nie jest wybitnie inteligentny. Jego iloraz inteligencji wynosi jedynie ok 160. Jeśli chodzi i astrono-fizyko-fantastykę, to może i jest najwybitniejszą jednostką, ale nie spinajcie się tak. Przecież oprócz tego, że jest bardzo mądry, jest też zajebiście śmieszny.

Zgłoś
NORDBERT 2012-09-13, 21:47
ja potrafie sobie sam podetrzec tylek...
Zgłoś
C................y 2012-09-14, 19:52
Cytat:

Otóż Stephen nie jest wybitnie inteligentny. Jego iloraz inteligencji wynosi jedynie ok 160

Nigdy nie wykonywał testu IQ. Wspomina o tym w najnowszym wywiadzie.
Zgłoś
P................n 2012-09-15, 21:55
Morei_Sky napisał/a:

Czekaj, Ty masz żal do Hawkinsa, że sobie "zembów" nie wybielił?

Ja mam do Ciebie żal o to:

- że skłamałeś z wiekiem w profilu (jeśli podałeś swój prawdziwy wiek to jesteś najzwyklejszym w świecie debilem). Masz pewnie z 16.

- nie szanujesz języka ojczystego i ludzi, którzy muszą później Twoje posty czytać (zamiast ząbki wybielać zapierdalaj po słownik lub korepetycje z polskiego).

Weź spójrz "geniuszu" ile ma facet lat. Nawet jak o zębiska dbasz to nie inwestując w protezy raczej nie masz co liczyć, by ok 70 roku życia mieć pełen komplet ( o bieli tych, które się ostały nie wspominając).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem