Kulisy powstawania jednego z najsłynniejszych utworów Slayera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby ktoś lubił coś z pogranicza metalu i rapu to polecam horrorcore - taki podgatunek rapu, często można usłyszeć riffy gitarowe w utworach. Tu macie mały przedsmak:
Ja osobiście nie przepadam za metalem, ale muzyka w takim połączeniu pasi mi jak najbardziej.
Do metalowych napinaczy (którzy pewnie zaraz dodadzą, że hororcore to połączenie gówna z poezją i że rap to chuj) zaznaczam, że spora część wykonawców horrorcore grała w kapelach metalowych.
Ja osobiście nie przepadam za metalem, ale muzyka w takim połączeniu pasi mi jak najbardziej.
Do metalowych napinaczy (którzy pewnie zaraz dodadzą, że hororcore to połączenie gówna z poezją i że rap to chuj) zaznaczam, że spora część wykonawców horrorcore grała w kapelach metalowych.
@up
rap i metal, odrazu mi sie to przypomniało:
to jest nawet śmieszne, szczególnie gdy śpiewa na snopkach, prawdziwy american wieśniack
ciekawy tylko jestem jakim chujem mettalica sie na to zgodziła
rap i metal, odrazu mi sie to przypomniało:
to jest nawet śmieszne, szczególnie gdy śpiewa na snopkach, prawdziwy american wieśniack
ciekawy tylko jestem jakim chujem mettalica sie na to zgodziła
@up
Właśnie w tym drugim kawałku co wrzuciłem wykonawcą jest Boondox, czytałem kiedyś na necie, że jego muzyka to coś w stylu horrorcore i... country-rap
Właśnie w tym drugim kawałku co wrzuciłem wykonawcą jest Boondox, czytałem kiedyś na necie, że jego muzyka to coś w stylu horrorcore i... country-rap
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów