Problem ma tylko swampman
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Przed nagraniem policjant chciał wylegitymować chłopaczka ale ten nie chciał okazać legitymacji ani innego dokumentu. Reszta na filmie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Loaloa napisał/a:
Takie stężenie patologii, że zasługują na moje nazwisko.
Poprawiłem bo się zajebales w akcji.
Jezu ale melepeta ten policjant... Jak gruby wieprz zaczą się szarpać o młodego to trzeba było wyciągnąć gaz pieprzowy i jebać po oczach zdrowo i wzywać suke i holownik bo grubasa trzeba na komende wywieź na komende za utrudnianie...
I k**** 500+ na takich płacę ... taka patola z moich podatków żyje ...
silwerbalk napisał/a:
Jezu ale melepeta ten policjant... Jak gruby wieprz zaczą się szarpać o młodego to trzeba było wyciągnąć gaz pieprzowy i jebać po oczach zdrowo i wzywać suke i holownik bo grubasa trzeba na komende wywieź na komende za utrudnianie...
Dobra weź nie pierdol. Tez potrafię napisać jak powinien postąpić. Mądre to kurwa przed monitorem...
Twójbug napisał/a:
Dobra weź nie pierdol. Tez potrafię napisać jak powinien postąpić. Mądre to kurwa przed monitorem...
Co się kurwa spinasz jak baranie wory przy minus 10
Zarzyj se awiomarin popij melisą i zluzuj dupe
Przecie to Irlandia a nie UK tam Panowie policjanty to nawet broni nie dostaja bo by sobie krzywde zrobili
konkrator napisał/a:
Przecie to Irlandia a nie UK tam Panowie policjanty to nawet broni nie dostaja bo by sobie krzywde zrobili
Z tego co wiem w UK też są rozbrojeni bo posiadają paralizatory i im to ma wystarczyc.
Rannhide napisał/a:
Z tego co wiem w UK też są rozbrojeni bo posiadają paralizatory i im to ma wystarczyc.
Potwierdzam, widzialem osobiscie. Tutaj bron to maja tylko sily specjalne, wojsko, prywatni ochroniarze i bandyci.
ZaSwojePiję napisał/a:
Potwierdzam, widzialem osobiscie. Tutaj bron to maja tylko sily specjalne, wojsko, prywatni ochroniarze i bandyci.
Policja też ma, tylko że Armed Response albo Armed Police (jak zwał tak zwał). Jest to zwykła policja, tylko że uzbrojona i jadą tam, gdzie nieuzbrojony nie daje rady lub gdy istnieje ryzyko ataku z bronią na policjanta. Są wyposażeni lepiej, niż szeregowy policjant w Polsce, bo prócz broni osobistej (pistolet), posiadają przy sobie również PMy i karabinki szturmowe.
Rannhide napisał/a:
Poprawiłem bo się zajebales w akcji.
Dobra manipulacja, taka jakiej potrzebujemy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów