Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy oni tacy rozpaleni miłością do ojczyzny...
Tyle, że żaden nie pojedzie walczyć z baznapletesami.
Coś jak upadlińcy u nas.
Tu i jedna i druga strona to beznapletsi...
Taki mają klimat.
Tu i jedna i druga strona to beznapletsi...
Taki mają klimat.
Wiadomo.
Wyjaśniliśmy wcześniej toniedopowiedzenie.
Żydów już wyrzucali, przypomnij sobie kto i za co.
Kto- wiadomo.
Za co?
Za to samo, co teraz odpierdalają.
Może w końcu udałoby się ich wyjebać skutecznie. Mają swoje kradzione państwo- niech se do niego wypierdalają.
Kto- wiadomo.
Za co?
Za to samo, co teraz odpierdalają.
Może w końcu udałoby się ich wyjebać skutecznie. Mają swoje kradzione państwo- niech se do niego wypierdalają.
Znów wystawili "Dziady"?
Wszyscy oni tacy rozpaleni miłością do ojczyzny...
Tyle, że żaden nie pojedzie walczyć z baznapletesami.
Coś jak upadlińcy u nas.
Jestem pewien, ze gdyby w Polsce wybuchla wojna to bylbys pierwszym ktory spierdolil by z kraju. Jak wiekszosc ludzi tutaj komentujacych
Jestem pewien, ze gdyby w Polsce wybuchla wojna to bylbys pierwszym ktory spierdolil by z kraju. Jak wiekszosc ludzi tutaj komentujacych
Nie mierz innych swoją prymitywną, upaińską miarą, chłopaku.
Nie mylmy rasizmu ze zdrową dumą narodową.
Rzymianie to kurwy, ale bądźmy szczerzy, wycinają terrorystów.
Jacy rzymianie czlowieku? Zydzi… ja pierdole, boicie sie napisac poprawnie, jak jakies pizdy, lepiej sie zwyczajnie pod lozko schowajcie obsrani, zamiast przeinaczac prawde…
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów