📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij napisał/a:
Wszyscy oni tacy rozpaleni miłością do ojczyzny...
Tyle, że żaden nie pojedzie walczyć z baznapletesami.
Coś jak upadlińcy u nas.
wcale im się nie dziwię. Ja również kiedyś miałem takie podejście, że w momencie wybuchu wojny, stawiam się jako pierwszy i spełniam swój obywatelski obowiązek. Życie jednak nauczyło mnie tego, że zabezpieczenie rodziny to JEDYNE co jest moim obowiązkiem. Przez ponad 30 lat nasz rząd nie zrobił nic byśmy mogli jakkolwiek się bronić. Nie ma drugiego tak nie przygotowanego państwa jak my względem tego w jakim położeniu się znajdujemy. Każdy kto chociaż trochę interesuję się geopolityką ma świadomość tego, że nie przetrwamy nawet tygodnia, a konwencja NATO jest napisana w taki sposób, że nie gwarantuje nam niczego i tak naprawdę jesteśmy zdani tylko na siebie. Obstawiam, że u nich jest podobnie. Pierdolą ginąć w wojnach, które nie są ich. Bierzesz rodzinę i wypierdalasz tak by to jedno życie, które masz, przeżyć z nimi jak najdłużej.
tak, Żydzi.
Albo: Judersi.
[ Dodano 2024-11-19, 22:07 ]
żmij napisał/a:
No tak. Prawie.
Wyrzynają tych, z których sami zrobili terrorystów.
Arabusy terroryzm wysysają z mlekiem matki. Nikt ich uczyć nie musi.
tatko napisał/a:
tak, Żydzi.
Albo: Judersi.
Arabusy terroryzm wysysają z mlekiem matki. Nikt ich uczyć nie musi.
Spójrz na to historycznie.
Poczytaj sobie jak powstał izrael.
[ Dodano 2024-11-20, 10:44 ]
P. S. Przez pomyłkę napisałeś "żydzi" z dużej litery.
tatko napisał/a:
tak, Żydzi
Słychac po akcencie, ze to nie brytyjka. Pewnie zydowa jakas z 15go pokolenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów