📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:55
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leonidkacap napisał/a:
pewnie kierowca beżowy
raczej pakistański lub hinduski nowo przybyły na wakat bo nie było chętnych
Wrzaski pomagają w takich sytuacjach. Oczywiście jak zawsze tylko baby wrzeszczą
Jak zamknę oczy to potrafię sobie wyobrazić małpy w klatce wydajace podobne dźwięki jak ktoś je wkurwi uderzając kijem w klatkę.
Pewne źródła podają, że tam tego kierowcy teściowa stała. No i chłopina, nie zdzierżył😉
leonidkacap napisał/a:
pewnie kierowca beżowy
Clistwood napisał/a:
raczej pakistański lub hinduski nowo przybyły na wakat bo nie było chętnych
Telford jest w 90 % białe więc te 5-6% o których piszecie raczej się do ciężkiej pracy nie garnie i autobusami nie jeździ.
Ja pierdole miały tyle czasu na reakcję a do końca stały kurwa jak gówno na mrozie i sie patrzyły na autobus jakby sie miał magicznie zatrzymać w ułamek sekundy
@loky: witam. Mieszkam w tym mieście akurat. I bym powiedziałem bardziej 50/50 białych / reszta świata. Chociaż zmprzeeaga reszty swiata. Odbierając moje dzieci ze szkoły zastanawiam się,, gdzie ja kurwa jestem i co to za kraj. wszędzie baby w burkach. To jest dobre tez Moje dzieci nie uczą się nic o chrześcijaństwie kim był Jezus chociażby.. Ale wiedza bardzo dobrze co to ramadan, el mubaraki I inne chujstwa. Zakaz śpiewania kolęd w szkoła bo są.obrazliwe w stosunku do innych dzieci innego wyznania. Jedynie piosenki zespołów muzycznych jak Wham ito. To jest Anglia właśnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów